Перейти к содержанию

Новости Гладіаторські бої та відкритий світ — про скасовану гру-сервіс Call of Duty Zombies


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Звістка про те, що в стінах Raven Software йшло виробництво самостійної Call of Duty Zombies, з'явилася в січні 2024-го. Розповів про це Майкл Гаммельт (Michael Gummelt), який пропрацював у Raven Software майже 24 роки. Тепер же він розкрив більше інформації про скасований проєкт.

rssImage-c23f45a2f718d73313cb29d3a873ec32.jpeg

Ось що він розповів в  інтерв'ю власниці YouTube-каналу Glitching Queen:

  • Call of Duty Zombies являла собою гру-сервіс. У документації її описали як експериментальний тайтл, що об'єднав у собі реіграбельність мультиплеєра і все найкраще від зомбі-режимів CoD. Битися в ній довелося б виключно з ожилими мерцями.
  • Над Zombies працювали з 2011-го по 2012 рік - у той часовий проміжок, коли Treyarch займалася Black Ops 2 і ще не визначилася з майбутнім зомбі-режиму. Якби все склалося, сервісна "чаклунка" про зомбі стала б для Гаммельта першим проєктом, де він зайняв би керівну роль.
  • Розробники не планували створювати гру з нуля. Натомість Call of Duty Zombies мала стати на рейки Call of Duty Online. Завдяки цьому тайтл мав обрости мікротранзакціями та контентними апдейтами. Також Гаммельт із товаришами хотіли додати кастомізацію персонажів.
  • У кожній сесії брало участь від однієї до чотирьох осіб. Користувачів переносило на гладіаторську арену в сеттингу, що нагадував фільми серії "Божевільний Макс", де їм належало відправляти ходячих мерців назад у могилу раунд за раундом. У певний момент геймери могли втекти і почати досліджувати відкритий світ, допомагати тим, хто вижив, отримувати нагороди за винищення зомбі тощо. Щоб зачистити області від нежиті, довелося б відбиватися від хвиль ворогів.
  • Однак Call of Duty Zombies так і не перейшла на етап повноцінної розробки. Гаммельт не домігся від Activision чіткої причини, чому проєкт було скасовано, але у нього склалося враження, що Treyarch не хотіла мати конкурентів у зомбі-сфері. У підсумку подібні режими з'явилися в Black Ops 2 і наступних частинах франшизи.
Якщо вірити чуткам, наступну Call of Duty (яку поки називають Black Ops Gulf War) покажуть на одному з червневих заходів на кшталт Xbox Showcase. Реліз шутера має відбутися в жовтні 2024-го.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.