Перейти к содержанию

Новости Компанія, що випустила MMO Palia, скоротила третину штату


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Наприкінці березня в Steam вийшла затишна MMO Palia. Лише за кілька тижнів студія-розробник Singularity 6 оголосила про масштабне скорочення - з компанії звільнено 35 % співробітників.

rssImage-0ac8158c863f41d64083f095db809087.jpeg

Поганою звісткою спочатку поділилися колишні працівники Singularity 6, а потім компанія підтвердила інформацію в коментарі для IGN:

"Після релізу Palia в Steam ми оцінили обсяг підтримки, необхідної для забезпечення високоякісного геймплея в довгостроковій перспективі. Ми прийняли непросте рішення скоротити наш штат, і це рішення торкнулося приблизно 35 % наших талановитих і працьовитих співробітників. Ми цінуємо їхній внесок і маємо намір підтримувати їх на цьому перехідному етапі такими заходами, як виплата вихідної допомоги, допомога в працевлаштуванні та профорієнтації, а також збереження всього обладнання для розробки, наданого компанією.
Це рішення далося нам нелегко і було ухвалене після ретельного вивчення наших потреб у розробці та бізнесі, пов'язаних із підтримкою Palia та її спільноти. Ми твердо маємо намір і далі працювати з незгасним ентузіазмом, зберігаючи цілеспрямованість і творчий підхід, яких очікує і заслуговує наша спільнота. Ми цінуємо ваше розуміння і підтримку нашої студії та членів команди, які залишили її."

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.