Перейти к содержанию

Новости Disney переманила до себе колишнього ветерана Blizzard


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Disney Games посилює свій менеджмент на тлі створення спільного метавсесвіту з Epic Games. До числа керівників увійшов Рей Греско (Ray Gresko), який раніше обіймав посаду директора з розвитку Blizzard Entertainment.

rssImage-e881746acb0543b1fc10006b57093e93.png

"Мишачий дім" переманив до себе не просто чергового менеджера. Греско брав участь у створенні першого прототипу Hearthstone, продюсував Overwatch, керував виробництвом Diablo III і не тільки. Починав Рей як програміст у команді авторів Star Wars: Dark Forces.

Греско пішов із Blizzard незадовго до того, як компанію поглинула Microsoft, заснувавши власне консалтингове агентство. Тепер у Disney Games він сяде в крісло старшого віце-президента з продуктів і розвитку. Рей курируватиме спільну роботу з Epic Games, куди "мишачий дім" уже вклав 1,5 мільярда доларів для створення власного метавсесвіту.

Нагадаємо, що з осені 2023-го в компанію також перейшов Бйорн Торнквіст (Bjorn Tornqvist) з Ubisoft. В Avatar: Frontiers of Pandora він виконував функції технічного директора, але загалом віддав ігровій індустрії майже 20 років, більшість із яких провів у студії Massive. Бйорн відповідав за багатокористувацьку складову в The Division і був креативним директором Just Dance Now. Для Disney Games Торнквіст курує розвиток технологій як один із віцепрезидентів компанії.

Поки Disney Games здебільшого заробляє на ліцензії, а не власних проєктах. Мобільні ігри за франшизами компанії завантажили загалом уже понад 1,5 мільярда разів. Також успішно продаються ігри про Людину-павука від Insomniac, джедайські екшени Respawn та інші тайтли за ліцензією. Disney вже заробила по мільярду доларів від кожної з дев'яти своїх ігрових франшиз, за даними порталу Variety.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.