Перейти к содержанию

Новости Видавництво Gearbox Publishing тепер називається Arc Games


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Під крилом Embracer Group студія Gearbox Entertainment обросла новими структурами, однак після угоди з Take-Two авторам Borderlands доведеться розлучитися з частиною активів. До цього переліку потрапило і видавництво Gearbox Publishing, якому змінили назву. Тепер компанія існує під ім'ям Arc Games.

rssImage-a8c45a936d4e9870b3369b8bccb8452a.jpeg

Можливо, комусь ця назва здасться знайомою. Щоб освіжити пам'ять, доведеться відправитися в недалеке минуле: 2008 року Perfect World Entertainment відкрила північноамериканський офіс і почала поширювати ігри через лончер Arc Games. Через 13 років Embracer придбала видавництво і помістила під опіку Gearbox, а також перейменувала його в Gearbox Publishing.

У невеликому посланні команда Arc Games повідомила, що зміни торкнулися саме брендингу, а в центрі компанії все ще перебувають "закохані у свою справу гравці". Нагадаємо, у видавця залишилися права на серію Remnant, прийдешню Hyper Light Breaker і розсип неанонсованих проєктів. Також Arc продовжить займатися Star Trek Online від Cryptic Studios, яка теж залишилася в обіймах Embracer.

Видавництво запросило геймерів приєднатися до трансляції The Triple-i Initiative, яка відбудеться 10 квітня о 20:00. Там Arc представить свіжий трейлер Hyper Light Breaker. У межах 45-хвилинної презентації відбудеться понад 30 анонсів, включно з демонстрацією роуглайта за "Принцом Персії".

Угода з продажу Gearbox Entertainment оцінюється в 460 мільйонів доларів. Процес має завершитись у червні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.