Перейти к содержанию

Новости Вийшла Children of the Sun - триповий снайперський пазл від Devolver


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Children of the Sun - ще одна інді-діковинка від видавництва Devolver Digital. Цього разу гравцям пропонують снайперську головоломку, де ви керуєте рикошетами кулі та знищуєте похмурий культ.

rssImage-beaf5bae96d32a3d59b22a517c5a8915.png

Головна героїня - дівчина, яка постраждала від діянь загадкового культу. Вона збирається помститися: взяти снайперську гвинтівку і вбивати культистів доти, доки не вийде на їхнього лідера.

Геймплей - дуже своєрідна головоломка, де необхідно однією кулею знищити всіх ворогів на рівні. Вам допомагає ігровий нюанс: під час кожного зіткнення з поверхнею час завмирає, і ви можете вибрати, куди відрекошетить куля. Додаткові можливості - викривлення траєкторії польоту, прискорення для поліпшеного пробиття і пастки в оточенні.

За словами розробника Рене Ротера (René Rother), кожен рівень побудований з урахуванням реіграбельності - скрізь є різні способи вирішення.
Преса позитивно оцінила Children of the Sun - на момент написання новини в неї 82 бали зі 100. В оглядах зазначають, що це коротка гра, яка хороша саме там, де це потрібно найбільше - у геймплеї: мовляв, процес розв'язування снайперських головоломок дуже захоплює. Крім того, дехто відзначає густу атмосферу, хоча заради сюжету, схоже, грати все-таки не варто - йому приділено мало уваги.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.