Перейти к содержанию

Новости Інсайдер: "Забудьте все, що ви бачили в трейлері ремейка The Sands of Time"


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Prince of Persia: The Sands of Time Remake все ще борсається на ранніх етапах виробництва, заявив інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson). За його відомостями, Ubisoft Montréal відмовилася від напрацювань колег з офісів у Пуні та Мумбаї і почала все заново.

rssImage-8b7da42a4aa56a1933a63d6c7e046bdb.jpeg

Журналіст отримав футажі ремейку та поспілкувався з анонімними джерелами. Ось що він з'ясував:

  • Білд тайтла має дуже сирий вигляд: наприклад, десь не вистачає текстур і ассетів. На основі побаченого інсайдер припустив, що оновлені "Піски часу" все ще далекі від релізу.
  • "Забудьте все, що ви бачили або чули в трейлері ремейка, бо гра вибудовується з нуля", - розповів Хендерсон. Сюжет був переписаний, рухи захоплювали заново і так далі.
  • Команда обрала "більш реалістичний підхід" до розробки. Грі оновлюють графіку, додають нові анімації, механіки для паркуру і битв тощо.
  • Юрій Ловенталь (Yuri Lowenthal), який озвучив Принца в оригіналі, не повернеться до ролі в The Sands of Time. Раніше актор записав репліки для трейлера ремейка і брав участь у процесі розробки. Чому шляхи Ubisoft і Ловенталя розійшлися, журналіст дізнатися не зміг.
  • Одразу кілька джерел припустили, що студія поділиться новинами про ремейк вже найближчим часом.
Нагадаємо, облагороджену Prince of Persia: The Sands of Time анонсували у вересні 2020-го. Реліз планувався приблизно через рік, але спільнота розкритикувала зовнішній вигляд гри - робота індусів виявилася настільки непривабливою. У підсумку проєкт повернувся в рідне лоно Ubisoft Montréal, а вихід було відкладено на невизначений термін.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.