Перейти к содержанию

Новости Кібернуарний детектив Let Bions Be Bygones стартує 30 квітня


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Розробники Let Bions Be Bygones зі студії Bohemian Pulp визначилися з датою виходу свого творіння - реліз відбудеться вже через три тижні. Анонс супроводжує свіжий трейлер.

rssImage-161f113e65d4792b7ce3612c8776773b.jpeg

Let Bions Be Bygones - сюжетна бродилка в сетингу антиутопічного майбутнього. У центрі історії затятий детектив Джон Купер, який береться за свою останню справу. Десь на нижніх рівнях похмурого міста-планети Терраулей зникла дівчина з вищого суспільства і Джону необхідно її знайти. "Тепер у мене є туз у рукаві, тому що мені більше нема чого втрачати", - сказав персонаж у попередньому трейлері.
Гравцеві разом із Купером доведеться багато спілкуватися, щоб просунутися в розслідуванні. За необхідності зробити вибір детектив керується однією з чотирьох рис: груба сила, емпатія, цинічність або логіка. Дії впливатимуть на мораль героя і сприйняття його оточуючими, наприклад, один і той самий торговець може як зрадіти візиту детектива, так і послати його куди подалі. За словами розробників, у грі немає неправильних рішень - є тільки наслідки. Передбачено понад п'ять кінцівок.

Одне проходження розраховане на 20 годин геймплею, в рамках яких Джон може зустріти понад 50 персонажів, взяти понад 20 додаткових місій і відвідати понад 20 локацій.

Влізти в шкуру детектива в Let Bions Be Bygones вийде з 30 квітня в Steam. Там же доступна демоверсія.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.