Перейти к содержанию

Новости "Одна з кращих екранізацій ігор" - серіал з Fallout отримав позитивні відгуки


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Вже стартувала серіальна екранізація Fallout від Amazon. Преса вже подивилася весь перший сезон і поділилася враженнями: огляди виявилися позитивними.

rssImage-97c9c9637c192291bafbc448ca4987a5.jpeg

На момент написання новини рейтинг "Фоллаута" на Metacritic становить 76 зі 100, на Rotten Tomatoes - 91 % "свіжості", а, наприклад, портал IGN назвав серіал однією з найкращих екранізацій відеоігор. Ось висновки з деяких інших рецензій:

Radio Times (4/5)

"Спираючись на рейтинг для дорослих, команда сценаристів змогла вірно зануритися в абсурдність, на яку ви розраховуєте.
На жаль, іноді сценарій все-таки підводить, особливо в більш емоційні моменти. Як і у випадку з частиною великих фільмів Джонатана Нолана, деякі лінії вийшли неприродними, з недоліком людяності, що часом може зруйнувати відчуття високих ставок.
Утім, "Фоллаут" не має на меті стати найбільш емоційно розривним серіалом року. Його мета - повеселитися, і в цьому плані він досягає чудових успіхів. Ми раді, що він вибрався з притулку - очікування того безперечно було варте."

Джордж Уайт (George White)

Eurogamer (4/5)

"Останнім часом стримінгові сервіси переповнені вкрай жорстокими комедіями - від "Пацанів" до "Проповідника" і "Миротворця". Але після "Фоллаута" я згадав "Підземелля і дракони: Честь серед злодіїв" - завзяті веселощі у форматі фільму з приємними персонажами, де вдалося пробудити імпровізаційний дух справжнього D&D. "Фоллаут" досягає чогось схожого: його жорстокі сцени призводять до майже випадкового ланцюжка подій, який часто трапляється в грі. Який приємний сюрприз - хоч і забризканий кров'ю.

Гремі Вірчу (Graeme Virtue)"

Rolling Stone (без оцінок)

Автор огляду розмірковує, що у «Фоллауті» дуже багато запозичень з інших фільмів та серіалів настільки, що це здається плагіатом:

""Звичайно, "Одні з нас" могли постраждати схожим чином, оскільки багато елементів його світу схожі на "Ходячих мерців". Але він був зроблений так уміло, що подібності не мали значення. Звичайно, судити "Фоллаут" за таким стандартом було б не більш справедливо, ніж порівнювати кожну свіжу драму про копів, скажімо, з "Прослуховуванням". Але навіть якби "Одних із нас" не існувало, "Фоллаут" однаково здавався б надто знайомим серіалом - у ньому достатньо цікавих акторських робіт і фонових деталей, щоб не називати його марною тратою часу, але недостатньо власної іскри, щоб залишитися цілком задоволеним."
Втім, може, фанати гри вважатимуть інакше."

Алан Сепінуол (Alan Sepinwall)

Серіал «Фоллаут» доступний на сервісі Prime Video

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.