Перейти к содержанию

Новости Перероблені лиха і багато добавок - про великий апдейт для Witchfire


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Користувачі вже давно просять колектив The Astronauts переглянути систему лих у Witchfire. За словами розробників, завдання це не з простих, але вони все ж спробували внести правки - оцінити результат можна в першому великому оновленні Ghost Galleon.

rssImage-cd318e310a9ad7769f081f8ef73003c6.jpeg

Протягом останніх п'яти місяців девелопери працювали над такими особливостями:

  • Додано три нових лиха (включно з Примарним галеоном), а наявні були поліпшені. Що важливіше, вони перестали відбуватися випадково. Тепер гравці можуть відстежувати приблизний час настання цієї події на новій шкалі. Якісь дії змушують відьму злегка посилити чарівну хватку, що відбивається на спеціальному віджеті, тоді як інші моментально приковують її увагу до геймера.
    Гра стала давати підказки, як запобігти лиху. Для кожного лиха були знижені вимоги щодо кількості вбивств, а каталізатор більше не відображається на міні-карті.
  • Оновлена система складності - вона більше не прив'язана до рівня персонажа. Що більше грішник дізнається про чари відьми, то вищим може стати рівень гнозису, який відповідає за складність. Поки що в системи всього чотири рівні. Щоб перейти на наступний, необхідно виконати особливі вимоги.
  • З'явився новий торговець на першому рівні гнозису. З підвищенням рівня складності NPC пропонуватиме більш привабливі предмети.
  • Додано міражі та відьомські льохи. Перші являють собою невеликі області, заховані відьмою від сторонніх очей, а другі виглядають як підземелля з суворими випробуваннями. Обидва типи локацій об'єднує можливість привласнити чужі скарби. Погребів поки тільки два, а міражів - чотири.
  • Шість нових класів, один з яких призначений тільки для досвідчених гравців. Тепер користувачі можуть створити до дванадцяти профілів.
  • П'ять нових гармат, серед яких дробовик Psychopomp, гвинтівка Ricochet та інша зброя. Характеристики деяких наявних стволів змінили. Наприклад, пістолету Cricket підрізали базову дальність на 15 %, зате підняли шкоду від пострілів.
  • Більше супротивників - за гравцями ганятимуться примари, найманці, лісники, святі сестри, бойові священики, фанатики і воїни з булавами.
  • Систему елементальних статусів і вразливостей було перероблено. "Відтепер експерименти і повне розуміння стихійних можливостей вашого арсеналу стає головною умовою на шляху до майстерності", - йдеться в пості.
  • А також чотири нових заклинання і стільки ж свіжих магічних брязкалець, додаткові події та пастки, поліпшення інтерфейсу, правки балансу і ліквідація багів.
Witchfire вийшла в ранньому доступі Epic Games Store у вересні 2023-го. Повноцінна версія з'явиться через рік-півтора. Тоді ж The Astronauts розраховує прописати похмурий роуглайт-шутер на більшій кількості платформ і в інших магазинах.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.