Перейти к содержанию

Новости Інсайдер: Bungie працює над Destiny 3 - перші подробиці


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Місяць тому на сабреддіті з витоками про Destiny з'явився хтось 32638272187. Він вірно передбачив одну з ключових особливостей доповнення Destiny 2: The Final Shape і там же заявив - Bingie працює над Destiny 3. Інсайдер навіть поділився деякими подробицями.

rssImage-00b4e7013a8895eb8b736c7eea8742e3.jpeg

Спершу до слів користувача поставилися зі скепсисом, але після презентації The Final Shape, де дійсно показали клас Призма, про який говорив 32638272187, до нього прислухалися знову. Ось що розповідає анонім про Destiny 3:

  • Гра носить кодове Project Payback. Слово "Розплата" пов'язане не з сюжетними особливостями The Final Shape, а з внутрішніми цілями Bungie - студія сподівається, що триквел знову завоює довіру аудиторії.
  • Триквел перебуває в розробці щонайменше з моменту виходу доповнення The Witch Queen, але у фоновому режимі - поки що Destiny 3 виділили менше трудових ресурсів, ніж є у Destiny 2 або Marathon.
  • Це саме великий триквел — не великий апдейт Destiny 2 і не доповнення.
  • Одна з ключових змін - безкласова система, будь-який персонаж зможе прокачати будь-яку здатність.

Втім, 32638272187 підкреслює, що ніщо з перерахованого не є остаточним рішенням - наприклад, від безкласової системи ще можуть відмовитися. Як ми знаємо з іншого зливу, Bungie не боїться змінювати концепції: кажуть, раніше в Marathon були персонажів, яких можна було налаштовувати, але після зміни гейм-директора гру стали будувати навколо попередньо встановлених героїв.

Нагадаємо, Destiny 2: The Final Shape виходить 4 червня. Доповнення має стати завершальною главою основної сюжетної арки, яку запустили ще під час релізу "ванільної" Destiny 2. Однак це зовсім не означає, що гра перестане отримувати доповнення - ніхто не заважає почати нову арку!

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.