Перейти к содержанию

Новости Тодд Говард не готовий дати добро екранізаціям інших франшиз Bethesda


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Серіал "Фоллаут" став першою адаптацією для Bethesda. І у шоу є всі шанси залишитися єдиним подібним проєктом для студії через позицію Тодда Говарда (Todd Howard). Однак, як показує випадок із Fallout, керівник усе ж може передумати.

rssImage-5cb8643f7bc9c0b87882499a698f7183.jpeg

У короткій розмові з порталом IGN Говард зізнався, що дуже довго відмовлявся давати дозвіл на екранізацію продуктів Bethesda: "Усі хотіли зняти фільм або серіал за Fallout, а я такий: "Ні". Мені здавалося, що не варто цього робити". Однак у підсумку телешоу все ж вийшло. Як виявилося, весь цей час Говарду не вистачало правильних людей біля керма.

"Я зустрів Джонатана Нолана (Jonathan Nolan), роботи якого обожнюю: "Темний лицар", "Інтерстеллар", "У полі зору" і ще "Світ Дикого Заходу". Зрештою ми зуміли знайти спільну мову, і я запитав його, чи не хоче він взятися за Fallout. Щоб екранізація відчувалася як ще одна гра серії: з новою локацією та історією. Я дозволив йому і його божевільним людям робити все, що вони захочуть. Ми дуже задоволені тим, що в результаті вийшло."

Тодд Говард

Якщо вже серце керівника один раз розтануло, значить, попереду ще адаптації? На жаль, не все так просто. За словами Говарда, у випадку з "Фоллаутом" зійшлися зірки, а наразі більше ніяких екранізацій не готується.

"Зараз у виробництві нічого немає. Усі запитують про The Elder Scrolls, а я продовжую відмовляти. Попереджу всіх заздалегідь: я, найімовірніше, скажу ні і вам. Але ніколи не знаєш, коли підвернеться цікава ідея. Що до "Фоллаута", там просто зійшлися зірки, і у нас вийшов високоякісний продукт. Ми не працювали через силу - все відбувалося природним шляхом. Це, скоріше, було як "ей, та це ж круто", а не "нам обов'язково потрібно зробити шоу"."
Тодд Говард
Керівник похвалився, що серіал виявився одним із найприємніших проєктів, над яким йому доводилося працювати: "Ми на сьомому небі від щастя. Усі в студії сприймають це саме так".

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.