Перейти к содержанию

Новости Шрайер: EA зарубала не ремейк Dead Space 2, а нову частину серії


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Журналіст Джефф Грабб (Jeff Grubb) напередодні заявив, нібито Electronic Arts на невизначений термін призупинила розробку ремейка Dead Space 2. Компанія вже спростувала цю інформацію. Тим часом своєю версією історії поділився репортер Джейсон Шрайер (Jason Schreier).

rssImage-30b56041a76ba043b91ffdf2988ee596.jpeg

Після виходу Dead Space (2023) невелика команда в студії Motive почала вивчати ідеї для нової частини франшизи. Однак керівництво так і не дало розробникам зелене світло - перевидання "Мертвого космосу" не виправдало фінансових очікувань EA.

Як уточнив Шрайер, від свіжої Dead Space видавець відмовився ще минулої весни. З літа 2023-го згаданий колектив у складі Motive досліджував інші задуми, а більшість авторів першого ремейка зайнялися іншими проєктами.

У вівторок Electronic Arts повідомила, що одна з команд у складі Motive візьметься за розвиток серії Battlefield. Судячи з усього, це завдання доручили якраз таки творцям Dead Space, які донедавна експериментували з ідеями для невідомого проєкту. Той носив те саме кодове ім'я, що й покійне продовження Dead Space, - звідси і плутанина, яка ввела Грабба в оману, пише Шрайер.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.