Перейти к содержанию

Новости The Vigilante Diaries - симулятор становлення похмурого месника в масці


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Out of the Blue - студія-творець American Arcadia і Call of the Sea. Команда запускає нову серію ігор, першою з яких стане The Vigilante Diaries - інтерактивна книга про становлення месника в масці/

rssImage-62d3240870d62655d69592f72d94e73c.png

Головний герой - звичайний робітник у США вісімдесятих, який відслужив двічі у В'єтнамі. Коли він повертається до рідного міста, то виявляє, що все погрузло у злочинності, корупції та соціальній нерівності. Відновити справедливість можна лише своїми руками, вирішує протагоніст і стає месником у масці.

Гравцям належить визначити зовнішність месника, а також його правила, методи та червоні лінії – можна стати як благородним борцем зі злочинністю, так і безжальним застрашувачем. Ви не рольова модель і не герой, ніхто не зупинить вас, якщо ви захочете перетворитися на лиходія, підкреслюють автори.

Основний процес відбувається в журналі і подається у вигляді інтерактивного оповідання з варіантами вибору, але доведеться походити по притулку протагоніста — там можуть бути відомості, які критично важливі для деяких ситуацій в журналі.

Студія Out of the Blue планує випустити антологію подібних проєктів, які вирізняються персонажами, ситуаціями та зачіпають нетипові теми для відеоігор. Спільна риса всіх частин - питання: "Наскільки далеко ви готові зайти, щоб вижити?"

The Vigilante Diaries вийде протягом 2024-го на ПК (Steam) та Nintendo Switch.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.