Перейти к содержанию

Новости Виходить Harold Halibut – чарівний квест із реальними ляльками, який робили 12 років.


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Harold Halibut - інді-довгобуд, який насамперед підкуповує зовнішнім виглядом: спеціально для гри зробили реальні версії персонажів і декорацій, а потім їх оцифрували. Наскільки добре все вийшло, ми дізнаємося вже ось-ось - Harold Halibut вирушає в реліз.

rssImage-9d9a865b5fc550547df3b3ebd0a80de7.jpeg

Місце дії - космічний корабель-ковчег, який покинув Землю 250 років тому і приземлився десь в інопланетному океані. Більшість жителів звикли до того, що їм доводиться жити в затонулому кораблі, але не Жанна Моро - вона мріє знайти спосіб підняти корабель із дна і відшукати для всіх новий, сухіший дім.

Головний герой - Гарольд, асистент Жанни. Йому підвертається якась нечувана можливість, яка допоможе Жанні здійснити свої плани. При цьому, схоже, на роль обраного Гарольд не претендує і залишиться простим лаборантом, який спостерігає за великими подіями злегка віддалік.

Для студії Slow Bros. гра стане дебютом. Історія створення Harold Halibut веде свій звіт аж із 2012 року, коли учасники майбутньої студії завели обідню розмову про лялькову анімацію. За цей час Slow Bros. придумала незвичайний світ підводного інопланетного ретрофутуризму та ретельно відтворила його через реальні техніки скульптингу.

Процес створення моделей.

Перші огляди у Harold Halibut позитивні - 78 зі 100. Деякі з критиків пишуть, що у гри абсолютно точно є унікальна чарівність, проте сценарій складено невдало: яскраві моменти (зокрема з душевною філософією, щирим теплом і смішними жартами) тонуть у надмірній обережності та затягнутості, немов дивишся вигадану 22-сезонну турецьку мильну оперу з самої Harold Halibut.

Крім того, зазначають, що гра дуже "кіношна": майже весь процес будується навколо діалогів і ходіння - геймплея та інтерактивності тут мало. Це не обов'язково погано саме по собі, але через це затягнуті секції здаються ще більш затягнутими

Harold Halibut виходить завтра, 16 квітня, на ПК (Steam), Xbox Series і PlayStation 5. Версія для ПК і Xbox Series також стане доступна через Xbox Game Pass.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.