Перейти к содержанию

Новости Фанатка купила 4000 копій Alan Wake. Жодна з них не працює


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Шанувальниця Alan Wake на ім'я Аліса влаштувала трохи шитпостингу: вона купила величезну коробку з тисячами цифрових копій першої частини, а потім з'ясувала, що жодна з копій не працює. Що, втім, дівчину не збентежило - у неї є план, як застосувати всю цю макулатуру.

rssImage-ebf0d42eafa68fb57b7eb458e213f7e2.jpeg

Почалося все з eBay: хтось виставив на аукціон понад 4 000 листівок із кодами для активації першої Alan Wake для Xbox 360. Ціна за все - $240. Тобто по 16 копій Alan Wake за кожен витрачений долар!

01274.bdF426u.thumb.png.41d10f160171a492177d96448809aafb.png

У Мережі пояснюють, як міг з'явитися такий дивний лот. Коли виходила перша Alan Wake, видавець Microsoft спонтанно вирішив дарувати цифрові копії гри за купівлю Xbox 360. Картки з кодами надрукували і розвезли по торгових точках магазину GameStop, а щоб співробітники їх не крали, кожну вкладку всередині системи GameStop оцінили в $99,99. У підсумку, мабуть, частина тиражу так нікуди не потрапила.

Аліса купила лот і чекала місяць, поки посилка приїде зі США до неї у Фінляндію. Вона отримала дві коробки з картками по 25 кілограмів. Тобто цілих 50 фізичних кіло Аланів Вейків!

Потім Аліса спробувала активувати приблизно 20 кодів з карток - жоден не працював. Вона зв'язалася зі службою підтримки Microsoft, щоб з'ясувати, чи можна щось зробити з картками. Очевидці дійшли висновку, що коди всі ці роки ніхто не чіпав, а не активуються вони, тому що у цифрових ключів є термін придатності - близько 10 років. Після цього періоду навіть незаймані ключі вважаються недійсними.

Тоді навіщо взагалі потрібно було купувати 4000 непрацюючих копій Alan Wake? Відповідає Аліса:

"Коротка відповідь - це смішно. Довга відповідь - зараз я знімаю фанатське відео про Alan Wake 2 під натхненням від роликів із живими акторами з гри. Щойно я побачила лот на eBay на 4000 карток з Alan Wake, у мене одразу виникла ідея сцени, де стане у пригоді така абсурдна кількість цих вкладишів.
Після того, як усе буде готово, я, напевно, обклею цими картками стіну у своїй кімнаті, тому що це кумедно. А ще я просто обожнюю Alan Wake!"

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.