Перейти к содержанию

Новости Автори It Takes Two готуються анонсувати щось до кінця року


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У своєму мікроблозі команда Hazelight Studios нагадала про прийдешній ювілей - у листопаді студії, заснованій Юсефом Фаресом (Josef Fares), виповниться 10 років. Там же розробники натякнули, що в 2024 році шанувальників чекає дещо цікаве.

rssImage-211539ff550a016f56af7f0ddf71360b.jpeg

"У листопаді ми відзначимо десяту річницю Hazelight! Чорт забирай, як же сильно пробирає ностальгія, коли ми дивимося на нагородження Юсефа премією BAFTA за Brothers: A Tale of Two Sons у березні 2014-го. Завдяки неймовірному успіху цієї гри він пізніше і заснував Hazelight!
Звичайно, зараз ми працюємо над новими (і крутими) штуками, про які детально розповімо пізніше в поточному році."

З твіту студії

Не виключено, що анонс наступного проєкту компанія приурочить до ювілею студії в листопаді. Також можливо, що Фарес разом із підопічними дотерпить до грудня і більш помпезно представить своє нове творіння зі сцени The Game Awards 2024. В одному з інтерв'ю засновник Hazelight похвалився, що прийдешній тайтл "зірве всім дах".

Нагадаємо, першою грою Hazelight Studios стала A Way Out, що вийшла 2018 року. Через три роки світ побачила хітова It Takes Two, яка заробила чудові оцінки, зібрала безліч нагород і заробила любов гравців по всьому світу. Крім того, пригода Мей і Коді готується постати у вигляді фільму і серіалу. Однак звісток про адаптації не з'являлося з 2022-го.

Ви могли чути про не найвдаліший ремейк Brothers: A Tale of Two Sons, однак Hazelight не має до нього стосунку - омолодженням проєкту займалася Avantgarden Games.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.