Перейти к содержанию

Новости Творці NieR та Stellar Blade обсипали один одного компліментами

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Два азіатські любителі фігуристих аніме-жінок зійшлися в одному інтерв'ю і як слід один одному підлестили. Тепер ми знаємо, що творець Nier високої думки про творця Stellar Blade.

rssImage-5af0d4e255e2eb0fcff1cb56ddbf13da.png

Ось що говорить Йоко Таро (Yoko Taro), керівник NieR: Automata, про Кім Хюн Те (Kim Hyung Tae), керівника Stellar Blade

• Таро поважає Хюн Те ще з часів серії Magna Carta з нульових, де Хюн Те виступав художником.
  • Таро хвалить Stellar Blade за рівень графіки та загальний концепт гри. Він навіть вважає її "набагато краще, ніж NieR: Automata".
  • Таро заздрить тому, що Stellar Blade є досягненням власної компанії Хюн Те, де він працює разом з однодумцями. Сам Таро зазвичай співпрацює зі сторонніми студіями, де почувається трохи чужинцем.

А ось що говорить Кім Хюн Тей про Еко Таро:

• Ні, NieR: Automata все-таки краща за Stellar Blade, тому що "у неї є унікальна ідентичність".
  • "Що більше ми говоримо, то більше мені здається, що Stellar Blade не може конкурувати з NieR: Automata", - напівжартома зазначає Хюн Те
  • Хюн Те називає Йоко Таро чудовим оповідачем історій.
"Я вважаю себе візуалістом, а не оповідачем. Я займався візуальною частиною все своє життя, тому не можу досягти рівня Йоко Таро, коли справа стосується історій. Я намагаюся компенсувати це геймплеєм."
Кім Хюн Те
Найімовірніше, Stellar Blade і справді будуть багато порівнювати з NieR: Automata. Обидві - екшени від третьої особи з азіатським уявленням про прекрасне, що виражається, зокрема, навмисно сексапільними головними героїнями. Хтось навіть мріє, що в Stellar Blade пройде якийсь кросовер із NieR - Кім Хюн Те такого варіанту не виключає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.