Перейти к содержанию

Новости Перші деталі Thick as Thieves, наступної гри Уоррена Спектора


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Керівники студії OtherSide Entertainment, серед яких також творець Deus Ex Воррен Спектор (Warren Spector), поділилися подробицями про свій іммерсив-сим Thick as Thieves.

00398.BCQuU82.thumb.png.ad1930e27fe1c15618a334a8649bb513.png

На геймерів чекає мультиплеєрна змагальна гра з "живим сервісом". На території фентезійного міста гравці в ролі злодіїв полюватимуть за скарбами.

Однією з центральних проблем буде пошук цінностей. Гравці повинні добувати інформацію про передбачувані цілі, взаємодіючи зі світом і NPC. Також розробники сподіваються створити умови для комунікації між геймерами. За їхнім задумом, напасти на гравця заради здобичі деколи має бути настільки ж вигідно, як об'єднатися з ним (а потім, звісно ж, зрадити).

Зібрані скарби мало просто вкрасти, потрібно ще донести їх до свого притулку, що вже віддає елементами екстракшн-шутерів. Загалом, ігровий процес чимось нагадує Thief: The Dark Project.

Незважаючи на нещодавні гучні провали ігор-сервісів, в OtherSide Entertainment дивляться на цю модель релізу проєкту з оптимізмом. Планується, що на старті в Thick as Thieves буде відкрито кілька великих кварталів для вивчення гравцями. А після запуску в гру додадуть нові території. Якщо все піде зовсім добре, то студія знайде ресурси і на нові міста.

Планується, що новий контент у Thick as Thieves постачатимуть раз на три місяці, включно з новими пристосуваннями і новими іграбельними злодіями. Більша частина з цього буде безкоштовною. Спектор керує проєктом, як креативний директор і на запитання про модель поширення відповідає просто: "Я не думаю про це".

"Перехід іммерсив-симів в онлайн-середовище - наступний логічний крок для жанру. Я і всі мої колеги в OtherSide хочемо показати, що іммерсив-сіми набагато ширші та різноманітніші, ніж класичне виконання в стилі "бийся або крадися"."
Уоррен Спектор
Поки не зрозуміло, на яких платформах і коли вийде Thick as Thieves. Паралельно Спектор і студія OtherSide працюють над Argos: Riders on the Storm - ще одним мультиплеєрним іммерсив-симом.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.