Перейти к содержанию

Новости Реліз World of Goo 2 покотився з травня на 2 серпня


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Фанатам, які очікують на вихід World of Goo 2, доведеться почекати зайву пару місяців. Видавництво Tomorrow Corporation і студія-розробник 2D Boy пересунули запуск сиквела з 23 травня на 2 серпня.

rssImage-f26cc972b29bd3647447b35e62c7a9dd.jpeg

За словами девелоперів, перенесення зумовлене тим, що вони "закачали в World of Goo 2 занадто багато рідини". Це, звісно, жарт. Найімовірніше, команді знадобився додатковий час на доопрацювання і полірування тайтла.

У лютневому інтерв'ю творці оригінальної World of Goo Рон Кармел (Ron Carmel) і Кайл Габлер (Kyle Gabler) пояснили, що їм довелося відкласти проєкт на такий тривалий термін, щоб подивитися на його світ свіжим поглядом.

"Ми вирішили, що якщо повернемося до World of Goo, то і там має минути час, і ми повинні переглянути цей світ таким чином, щоб він був таким, яким ми його пам'ятаємо, а не таким, яким він був насправді."

Кайл Габлер

Завдяки технічному прогресу та зростанню потужностей комп'ютерних систем розробники зможуть ввести в другу частину справжній слиз. Раніше в грі були тільки кульки, а також грубо змодельовані водні простори. Але тепер 2D Boy в силах створити імітацію справжнього слизу. Серед нововведень також експерименти з фізикою рідин і більше кульок з новими властивостями.

Габлер і Кармел вважають другу World of Goo своїм останнім творінням як розробників, тож "воно має бути вдалим". Однак піарник гри Денді Вілер (Dandy Wheeler) не вірить цим двом: "Гаразд, вгамуйтеся, маленькі інді-розробники. Усі ми знаємо, що ви приповзете за добавкою".

Анонс World of Goo 2 відбувся в рамках церемонії The Game Awards 2023. Поки що серед платформ вказані тільки ПК (Epic Games Store) і Nintendo Switch.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.