Перейти к содержанию

Новости Hasbro вже спілкується з кількома партнерами щодо майбутнього Baldur's Gate


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Незважаючи на приголомшливий успіх Baldur's Gate III, команда Larian Studios попрощалася з франшизою Dungeons & Dragons. Hasbro, що володіє правами, задумалася про продовження серії, але ним займеться вже хтось інший. Як заявили в компанії, вона вже почала пошук відповідних кандидатів.

rssImage-eb3567d940550253d117eff4e18ee7d3.jpeg

Про це розповів Юджин Еванс (Eugene Evans), старший віцепрезидент із питань цифрової стратегії та ліцензування в Hasbro і Wizards of the Coast. Щоправда, поки майбутнє потенційної четвертої частини туманне.

"Ми вже спілкуємося з безліччю партнерів, і до нас звертаються багато студій, готових прийняти виклик і відповісти на запитання, який вигляд матиме майбутнє франшизи Baldur's Gate. Ми сподіваємося, що рішення не доведеться чекати ще 25 років - саме такий термін розділяє вихід другої і третьої Baldur's Gate.
Однак поспішати ми теж не маємо наміру. Ми знайдемо відповідного партнера, правильний підхід і правильний продукт, який представлятиме майбутнє Baldur's Gate. Ми ставимося до цього завдання вкрай серйозно, як і до всього, що стосується нашого портфоліо. До рішень про партнерство і розробку проєктів ми підходимо з холодною головою."

Юджін Еванс

Також мова зайшла про компаньйонів із третьої частини на кшталт Астаріона, Карли і Мінтари - їхньою авторкою є Larian, але права на героїв залишилися у Wizards of the Coast. Еванс заявив, що персонажі можуть з'явитися в майбутніх тайтлах, але говорити про це поки надто рано. За словами віцепрезидента, тепер перед Hasbro встановлено високу планку - їй потрібно відповідати, а в ідеалі результат слід поліпшити. Тож компанія постарається не засмучувати шанувальників.

Hasbro готує цілу лінійку ігор за D&D, які мають почати виходити в найближчі 5 років. Вони охоплять усі жанри та зазирнуть на всі платформи, зазначив Еванс: "На мій погляд, у всесвіті D&D більш ніж достатньо місця для того, щоб висловити, що саме він собою являє. Головне - залишатися вірними тим аспектам, через які публіка полюбила D&D, і зберігати самобутність франшизи".

Щодо Larian, вона вже щосили працює над новим проєктом, а також продовжує підтримувати Baldur's Gate III оновленнями. У майбутньому гра отримає додаткові злі кінцівки і обзаведеться офіційною підтримкою модів на всіх платформах.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.