Перейти к содержанию

Новости Тодд Говард прояснив нестикування з Шейді-Сендс у серіалі «Фоллаут»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У серіалі "Фоллаут" є одна сюжетна деталь, яка дуже спантеличила фанатів - чи то автори екранізації наплутали дати, чи то скасували події Fallout: New Vegas, чи то провели малозрозумілу багатоходовочку. Портал IGN поговорив із Тоддом Говардом (Todd Howard), щоб відновити канонічну хронологію подій.

rssImage-0c0362d9cbafbeed3d7e0c25f42e36f8.png

Спойлери середньої тяжкості до серіалу (і можливо Fallout 5)

Нагадаємо, в екранізації показали, що місто Шейді-Сендс (столиця Нової Каліфорнійської Республіки) виявилося знищеним. Хронологія на дошці в одній зі сцен натякає, нібито це трапилося ще до подій New Vegas - однак там із Шейді-Сендс усе було гаразд: місто не показували, але згадували.

За серіалом Шейді-Сендс "упав" у 2277 році. У 2281 році відбувається сюжет New Vegas, а ще через 15 років, у 2296 році - основна сюжетна лінія екранізації. Незрозумілості навколо таймлайну існування Шейді-Сендс Тодд Говард прокоментував так

"Ми акуратні з хронологією. У деяких місцях щось може збити з пантелику. Але все, що трапилося в попередніх іграх, включно з New Vegas, дійсно сталося. Ми ретельно до цього підійшли.
Усе, що я можу сказати, - ми все тут ущільнюємо, але бомби впали [на Шейді-Сендс] відразу після подій New Vegas."

Виходить, під «Падінням Шейді-Сендс» у серіалі мали на увазі таки не знищення бомбами.

Шейді-Сендс - знакове місце для франшизи, яке з'явилося ще в найпершій Fallout. За словами Тодда Говарда, коли шоураннери серіалу прийшли до нього з ідеєю розбомбити це місто, він вкрай здивувався. Однак це не був простий каприз сценаристів - для персонажів серіалу знищення Шейді-Сендс ставало знаковим моментом. У підсумку шоураннери окремо опрацювали цей сюжетний шматочок із Bethesda, щоб він відповідав іграм.

"Фоллаут" канонічний щодо першоджерела, тому все, що сталося в серіалі, повинно мати чинність у Fallout 5. Тобто Шейді-Сендс у наступній грі вже буде спочивати в руїнах - якщо, звісно, п'яту частину не понесе таймлайном у протилежному напрямку.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.