Перейти к содержанию

Новости Автори Star Wars Outlaws будують гру навколо системи репутації


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Журналіст видання Game Informer Брайан Ши (Brian Shea) розповів, як у Star Wars Outlaws влаштовані системи репутації та розшуку

rssImage-aa426afd1a8846c6fda94aff06552172.png

Головна героїня Кей Весс змушена співпрацювати з чотирма злочинними фракціями: Синдикатом Пайків, Багряним світанком (Кримсон Дон), Картелем хаттів і кланом Ашига. Гравцеві доведеться постійно балансувати, втрачаючи і здобуваючи репутацію серед місцевих босів. П'ята фракція Зерек Беш, судячи з матеріалу Game Informer, буде універсальним антагоністом і не захоче мати справ із Весс.

"Із самого початку ми знали, що хочемо створити історію про пройдисвітів, де важливу роль відіграватиме вибір і його наслідки. Природно, репутація - один з інструментів взаємодії користувача з грою. Ми побудували навколо цього всю гру, все так чи інакше пов'язано з репутацією."

Провідний системний дизайнер Матьє Деліль (Matthieu Delisle)

  • Щоб поліпшити свої стосунки з певним синдикатом, потрібно виконувати його завдання і дрібні доручення. Також деякі квести змушуватимуть гравця зробити вибір на користь однієї з фракцій.
  • Втратити репутацію можна, спалившись на забороненій території синдикату, атакувавши його членів, зробивши вибір на користь іншого клану тощо.
  • Хороша репутація відкриває низку переваг. З'являться більш високооплачувані замовлення, у магазинах угруповання з'являться нові товари та знижки, інформатори фракції розкажуть більше чуток, відкриються місця для гри в Сабакк з високими ставками. Бійці синдикату навіть можуть заступитися за Весс, коли за нею йде погоня. Також високий рівень репутації відкриває доступ до нових територій клану.
  • Яка б низька репутація у Весс не була з одним із чотирьох кланів, повністю втратити можливості взаємодії не можна. Розробники хочуть, щоб гравці постійно балансували між чотирма фракціями, обираючи ті варіанти, що вигідні їм на даний момент. Хоча, можна поставити всі фішки на один синдикат і зберігати вірність одному босові до кінця.

Що ж стосується системи рівнів розшуку, то тут є перетини з Grand Theft Auto. Що сильніше і частіше Весс порушує закон, то більш просунуті загони намагаються її зловити, аж до елітних підрозділів на максимальному рівні розшуку.

Щоб приховати від переслідувачів, досить сховатися в затишному місці й почекати. Ще один варіант - хабар. Корумпованим офіцерам Імперії можна заплатити, щоб знизити рівень розшуку.

Star Wars Outlaws вийде 30 серпня на ПК, Xbox Series та PlayStation 5.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.