Перейти к содержанию

Новости Нові персонажі, зброя і дари - 3 години геймплею Hades II від розробників


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Далеко не всі охочі зможуть потрапити на технічний тест Hades II і власноруч помацати продовження. Щоб задовольнити цікавість шанувальників, фахівці Supergiant Games провели тригодинний стрім.

rssImage-267d98bd54253063babfeac2a6f3197c.jpeg

Творчий керівник студії Грег Касавін (Greg Kasavin) і директор Supergiant Games Амір Рао (Amir Rao) продемонстрували геймплей гри, розповіли про нові механіки та особливості, а також показали оновлений дизайн деяких персонажів. Зібрали найцікавіше з прямого ефіру.

  • Hades II є прямим продовженням першої частини. За словами розробників, новачкам необов'язково грати в оригінальну Hades, щоб повною мірою насолодитися пригодою Меліної - сестри Загрея. Старі ж фанати і знавці давньогрецької міфології помітять "чарівні відсилання".
  • Меліноя є відьмою й асасином, а її стиль ведення бою відрізняється від того, що має Загрей. Героїня має намір убити титана часу Кроноса, який вибрався з ув'язнення і схопив Аїда. Олімпійські боги допоможуть німфі в її місії. Зустрінуться як уже знайомі небожителі, так і нові, наприклад, бог світла Аполлон. Зрозуміло, свіжих дарів теж вистачає.
  • У Меліної є звичайні атаки та більш потужні Омега-прийоми - це насичені магією заряджені удари. "Ману" потрібно відновлювати, і олімпійці з цим допоможуть - кожен із них запропонує свій спосіб накопичення магії. Також героїня використовує "деш", щоб ухилятися і рухатися швидше.
  • Через те, що героїня є відьмою, вона вміє виготовляти різного роду чари. Тож доведеться збирати розкидані по локаціях інгредієнти. Також Меліноя застосовує інструменти для збору матеріалів.
  • Для зручності користувачів Supergiant додала архів із діалогами. Він стане в пригоді, якщо гравець пропустив кілька реплік.
  • Як і Загрей, після кожної загибелі Меліноя повертається в хаб-локацію. Однак у другій частині таким місцем виступає Перехрестя, господинею якого є Геката, - богиня чаклунства й онука титанів. Її озвучує оповідачка з Baldur's Gate III Амелія Тайлер (Amelia Tyler). Там же можна зустріти другорядних персонажів на кшталт Одіссея і Немезіди.
  • Для поліпшення навичок Меліноя використовує Вівтар Попелу. Зароблені під час забігів душі та попіл потрібні для відкриття карт. Наприклад, аркан "Чарівниця" уповільнює супротивників на 2 секунди під час використання Омега-прийомів. Після отримання карт система покаже суміжні з ними варіанти.
  • Згодом німфа розблокує всі доступні види зброї через Срібний вир. За цей аспект відповідає старий кістлявий знайомий.
  • Якщо вам сподобалися запальні мелодії з оригіналу, ви можете очікувати чогось подібного і в другій частині, оскільки до роботи над Hades II знову залучили Даррена Корба (Darren Korb). Саме він відповідає за саундтрек першої частини.

Технічний тест містить невелику частину того, що буде доступно в ранньому доступі - до цієї стадії гра перейде незабаром після завершення технічних випробувань. Вони можуть тривати від тижня до місяця. Hades II має сторінки в Steam і Epic Games Store.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.