Перейти к содержанию

Новости Тизери нових злих кінцівок із наступного патчу Baldur's Gate III


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Larian Studios готує сьомий пострелізний патч для Baldur's Gate III. Його головною особливістю стануть розширені кінцівки для злих персонажів. Подробиці поки не розкриваються, але тизери вже є.

Сьомий патч додасть у гру поліпшені злі кінцівки з ще більш похмурими фіналами для ваших найзловісніших проходжень. І так, це стосується в тому числі тих, хто не грав Темною Спокусою.
Larian Studios
Розширені кінцівки включають нові кат-сцени, а також нову музику від основного композитора Baldur's Gate III - Борислава Славова (Borislav Slavov).

Крім того, у сьомому патчі з'являться:

  • Різні виправлення - зокрема зниклі репліки оповідача із зіткнення Темної Спокуси з Горташем, не надто романтичні вітання Вілла і примхи Джахейри, коли вона не хоче слідувати за групою і вступати в бій/
  • Перші інструменти для модифікацій. Вони дозволять змінювати зовнішній вигляд, анімації, звуки, характеристики і не тільки/
  • Поліпшення продуктивності та стабільності.

Із сьомим патчем Larian хоче випробувати невелику новинку у своєму виробничому процесі: апдейт спершу проженуть через закрите бета-тестування на ПК, куди запросять гравців з усього світу. Як саме це буде виглядати, розкриють пізніше

Дата виходу сьомого патча не уточнюється. У наступних патчах також збираються додати крос-плей і фоторежим.

Під кінець Larian знову підкреслила: вона прощається з Dungeons & Dragons і не збирається розробляти ні аддони для Baldur's Gate III, ні повноцінну наступну частину. Студія зосередиться на власних франшизах і вже готує дві нові гри.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.