Перейти к содержанию

Новости Дослідження всього контенту No Rest for the Wicked на старті раннього доступу займе 15–20 годин


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Скільки часу може зайняти проходження No Rest For The Wicked? З таким запитанням один із користувачів звернувся до технічного та виробничого директора Moon Studios Геннадія Короля (Gennadiy Korol). За словами керівника, все залежить від стилю гри, але він все ж поділився приблизними числами.

rssImage-fe27d1cda3c169ffe6cdf24e11adbe38.jpeg

За оцінкою студії, у середньому на проходження всіх зон разом із підземеллям Горнило має піти не більше 15-25 годин. Важливо уточнити, що йдеться саме про контент на старті раннього доступу, оскільки згодом в RPG-бойовик будуть зашивати більше добавок. При цьому Геннадій зазначив, що 25 годин - далеко не стеля завдяки системі реіграбельності та заняттям для пізніх стадій гри.
"Користувачі, які продовжать колупатися в ендгеймі, виконувати випробування і контракти за винагороду, а також користуватися мета-системами міста, можуть насолоджуватися одним забігом набагато довше."
Геннадій Король

Загальний же час у грі збільшиться за рахунок інших проходжень, дослідження нових персонажів, зброї та білдів. М'яка система класів, величезний арсенал "гармат", кастомізація і безліч усього іншого відкривають велике поле для експериментів.

No Rest For The Wicked стартує в ранньому доступі Steam вже через кілька годин. Рольовий екшен працюватиме на Steam Deck, ASUS ROG Ally та інших портативних ПК вже відсьогодні. За словами Короля, студія доклала для цього всіх зусиль. Поки що на Steam Deck гра видає 30-40 fps залежно від якості графіки, але іноді трапляються просідання до 20-25 кадрів за секунду. Надалі розробники продовжать покращувати продуктивність на портативних пристроях.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.