Перейти к содержанию

Новости Paradox поверне гроші за провальне DLC для Cities: Skylines II і повністю зосередиться на патчах


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Епопея з провальним запуском Cities: Skylines II триває: користувачі розгромили перше платне доповнення для гри, після чого видавництво Paradox Interactive опублікувало нові плани з розвитку і пообіцяло компенсації.

rssImage-53d697f7aca0ac2b990f7d56788885ac.jpeg

Платне доповнення Beach Properties покликане урізноманітнити будинки на береговій лінії, а також додати шість характерних будівель і чотири види дерев. Гравці розгромили це DLC - у нього всього 4 % позитивних відгуків, найнижчий результат серед усіх товарів у Steam.

Користувачі скаржаться і на якість самого доповнення, яке додає надто мало і надто ліниво, і на загальний стан Cities: Skylines II, яку все ще не привели до тями - мовляв, якщо базова гра досі кульгає на обидві ноги, про які платні доповнення може йти мова?

Через три тижні після релізу Beach Properties автори виступили із заявою. Основні моменти:

  • Paradox Interactive і Colossal Order визнали, що запуск Beach Properties виявився катастрофою. Одна з причин - творці занадто поспішили з релізом і поставили перед собою нереалістичні терміни.
  • Beach Properties стане безкоштовною у найближчі два тижні. Там, де це можливо, покупцям повернуть гроші.
  • Beach Properties також входить до складу Cities: Skylines II - Ultimate Edition. Повернути всім гроші за Ultimate Edition не вийде через особливості поширення видання через різні магазини (зокрема роздрібні). Щоб компенсувати провали гри, власникам Ultimate Edition дадуть контенту більше, ніж було заплановано, - зверху додадуть ще три комплекти ассетів від спільноти і три радіостанції. За словами розробників, загальна вартість свіжих добавок оцінюється в $39,99.
  • Команда Cities: Skylines II повністю зосередиться на поліпшеннях основної гри та інструментів для модифікацій. Заради цього зсунули реліз платного розширення Bridges and Ports до початку 2025 року. Комплекти ассетів, згадані вище, робляться окремими людьми, тому не вплинуть на роботу над патчами.
  • Щоб посилити контакт зі спільнотою, Paradox і Colossal Order збирають особливу раду з невеликою групою гравців, які представлятимуть інтереси шанувальників. Учасників ради оберуть серед впливових осіб у спільноті.
  • Реліз консольної версії знову переносять: вона мала вийти навесні, але тепер цілить у район жовтня. Але це лише приблизні терміни - сказати щось більш точне вийде тільки за результатами оцінки свіжих білдів
Зараз у Cities: Skylines II 53 % позитивних відгуків у Steam. Поки що відсоток знижується: за останні 30 днів у гри 29 % "пальців вгору".

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.