Перейти к содержанию

Новости Живий світ, етнічна різноманітність та інші деталі про Kingdom Come: Deliverance II


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Вчора, 18 квітня, відбувся анонс Kingdom Come: Deliverance II. Представник студії Warhorse Тобіас Штольц-Цвіллінг (Tobias Stolz-Zwilling) поділився відомостями про гру з сайтом IGN. Далі - головне з інтерв'ю.

rssImage-f8fe96487f99d8fada0dbcfb36c93434.jpeg

  • Сюжет у Deliverance II більш похмурий, глибокий і кінематографічний, ніж у першій частині. При цьому автори зберігають почуття гумору і прагнення до реалізму.
    За площею світу сиквел масштабніший за свого попередника приблизно вдвічі. Warhorse обіцяє більше завдань, кат-сцен, випадкових подій і не тільки.
    З'явиться міні-гра з ковальським ремеслом.
  • У Deliverance II немає масовки, що з'являється з повітря, - у всіх NPC є дім, робота і розпорядок дня. Розробникам навіть не вистачило ліжок для всіх мешканців міста Куттенберг, тому декого "виселили" в передмістя - персонажі вирушають туди вечорами. Незважаючи на те, що події другої гри стартують відразу після фіналу першої, знайомство з оригіналом не буде потрібно.
  • В основі KCDII лежить сильно модифікований рушій CryEngine. Фахівці Warhorse не стали переходити на іншу технологію з простої причини - вони вибудували робочі процеси навколо CryEngine ще на етапі виробництва першої частини
  • Більшість авторів Deliverance I працюють і над продовженням. Крім того, Warhorse охоче вдається до послуг аутсорсерів.
  • Бойову систему KCDII постаралися зробити доступною, але так, щоб вона виглядала та відчувалася переконливо.
  • У Куттенберзі протагоніст зустріне представників найрізноманітніших народів. При цьому обійдеться без корінних чеських негрів а-ля Netflix - у всякому разі, Штольц-Цвіллінг згадав, що будувати історично достовірну Богемію команді допомагають штатний історик, консультанти з університетів і музеїв, реконструктори та інші експерти.

Реліз Kingdom Come: Deliverance II намічено на 2024 рік. Платформи - ПК (SteamEGS), PlayStation 5 і Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ну смотрю в плане графики отличий от первой части практически не будет, и во всём остальном Я думаю это будет не значительно доработанная первая часть. Но мне в принципе будет этого достаточно, в первой они планку задёрли конечно высоко, по предзаказу правда заказывать небуду.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.