Перейти к содержанию

Новости Серіал «Фоллаут» офіційно продовжено на другий сезон


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Раніше з'явилася чутка, що екранізацію Fallout продовжили на другий сезон ще до виходу першого. Чи було так насправді, ми, найімовірніше, не дізнаємося. Зате вже точно відомо, що серіал отримає продовження.

rssImage-b41973759ec5f0c5acdfa7e610368fb8.jpeg

"Після феноменального дебюту "Фоллаута" сервіс Prime Video оголошує про те, що подовжує шоу на другий сезон", - йдеться у пресрелізі від стримінгу. За чотири дні після прем'єри адаптація стала міжнародним хітом і увійшла в топ-3 найпопулярніших тайтлів за всю історію існування Prime Video. Крім того, "Фоллаут" виявився найпопулярнішим сезоном, який переглядають у всьому світі з часів шоу "Володар перснів: Кільця влади".

"Це був один із найбільш видовищних проєктів, частиною яких нам коли-небудь довелося побувати. Джонатан разом із командою виконав неймовірну роботу, і ми дуже раді не тільки реакції на шоу, а й тому, що нам знову вдасться поспівпрацювати з цими дивовижними людьми."

Тодд Говард (Todd Howard), виконавчий продюсер шоу

Один із шоураннерів серіалу Грем Вагнер (Graham Wagner) у розмові з The Wrap розповів, що в другому сезоні з'являться інші знакові для франшизи складові, наприклад, Кігті смерті. Команда хотіла додати їх ще в першому розділі, але вирішила все ж притримати, щоб представити небезпечних істот як слід.

"Є так багато речей із Fallout, які поширені доволі сильно, тож у нас було пекуче бажання показати їх усі в першому сезоні. З іншого боку, ми не хотіли, щоб шоу виглядало так, немов його створили люди, які витратили 10 секунд на читання сторінки про Fallout у "Вікіпедії"."
Грем Вагнер
Прем'єра "Фоллаута" від Amazon відбулася 10 квітня. У першому сезоні глядачів знайомлять із Люсі Маклін - мешканкою Сховища 33, якій доведеться вирушити в Пустку, щоб знайти батька. Екранізація отримала високі оцінки як від критиків, так і від глядачів. Хоча останні все ж знайшли кілька нестикувань між адаптацією та відеоігровим лором - частину з них автори шоу вже прокоментували.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.