Перейти к содержанию

Новости No Rest for the Wicked стартувала в ранньому доступі зі змішаними відгуками


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Рольовий бойовик No Rest for the Wicked вже вийшов у ранньому доступі Steam. Щоправда, успішним його назвати важко - користувацький рейтинг завмер на позначці в 58 % позитивних відгуків. Що ж пішло не так?

rssImage-565e3a4354624d2b91b1801a47893fda.jpeg

По-перше, люди скаржаться на стан гри, мовляв, розробники випустили її занадто рано навіть для раннього доступу. У ній не вистачає низки необхідних функцій на кшталт кнопки "Вийти на робочий стіл" і опції для перепризначення клавіш. Також користувачам не сподобалося, що персонажу обов'язково потрібно прямо дивитися на об'єкт взаємодії, чи то NPC, чи то сходи, чи то записки. Пройшлися рецензенти і по незручній камері, малому об'єму інвентарю, дивним хітбоксам, низькій читабельності оточення, а також по системі міцності, яка "є лише болем для гравців і зовсім не сприяє веселощам".

По-друге, у відгуках зустрічається негатив через продуктивність. Серед проблем вильоти, заїкання і просідання фреймрейту навіть на потужних системах. З ними, щоправда, зіткнулися не всі.

Digital Foundry підтвердила, що гра пригальмовує в особливо навантажених місцях. На думку Джона Ліннемана (John Linneman), продуктивність тайтла не ідеальна, але відповідає очікуванням від проєкту в ранньому доступі.

Moon Studios уже звернула увагу на фідбек від користувачів і пообіцяла взятися за вирішення найпоширеніших проблем. У списку поточних завдань команди таке:

  • Додати можливість перепризначити клавіші та поставити гру на паузу.
  • Усунути обмеження співвідношень екрана.
  • Поліпшити продуктивність.

Однак не варто думати, що Moon Studios промахнулася в усьому. Позитивних моментів у No Rest for the Wicked теж достатньо! У відгуках хвалять стильне художнє виконання, музичний супровід, бойову систему, яка кидає виклик, цікавий сюжет і цікаве дослідження оточення, адже мало не в кожному кутку заховано щось цікаве.

No Rest for the Wicked поки оселилася тільки на ПК через Steam, але після виходу версії 1.0 гра добереться і до PlayStation 5 з Xbox Series. Як довго триватиме період раннього доступу, у Moon Studios не уточнили. На старті бойовик зібрав непоганий онлайн - майже 34 тисячі одночасних геймерів у піку.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.