Перейти к содержанию

Новости Team Fortress 2 перевели на 64 біти - велика подія в житті гри


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Напередодні Team Fortress 2 отримала свіжий патч. У ньому всього чотири рядки змін, але цього вистачає, щоб назвати апдейт одним із найважливіших за останній час - тепер гра працює як 64-бітний додаток.

rssImage-fb195e7cf5c64f261bc78b53472556ee.png

Список змін останнього патча (і хот-фікса, який послідував одразу за ним):

  • Додана підтримка 64-бітної версії програми для гри та сервера на Windows та Linux.
  • Виправлено вразливість, через яку використання невірних кастомних наклейок могло призводити до вильотів інших клієнтів.
  • Виправлена помилка, через яку гра могла позначатися як шкідливий додаток у деяких антивірусах.
  • Виправлено виліт, пов'язаний із деякими символами Unicode на Linux.
Ключова зміна - перенесення гри на 64 біти. Це означає, що тепер гра ефективніше використовує ресурси сучасних комп'ютерів: розпізнає більше пам'яті, а також підвищує продуктивність. На сабреддіті Team Fortress 2 пишуть, що тепер гра справді видає більше кадрів за секунду, а також спокійніше реагує на Alt+Tab (якщо використовується повноекранний режим).

Ще один позитивний ефект - перестали працювати багато шкідливих ботів. Вони заважають гравцям уже кілька років, і Valve поки нічого не може з цим вдіяти. Утім, користувачі підозрюють, що затишшя тимчасове: якщо Valve не вчинила якихось закулісних маніпуляцій, про які не повідомила в описі патча, то шкідникам потрібно буде лише переписати своїх ботів під нову архітектуру - і статися це має досить швидко.

Боти наповнюють Team Fortress 2 приблизно з 2020 року. Вони не тільки ідеально ставлять хедшоти за снайперів, а й, наприклад, можуть нескінченно спамити в чат або запускати голосування і виганяти з серверів реальних гравців. У 2022-му шанувальники гри влаштовували кампанію із привернення уваги до проблеми, і Valve відреагувала, пообіцявши "зробити все можливе". Патчі для Team Fortress 2 дійсно виходять, але однозначної перемоги над ботами досі не відбулося.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.