Перейти к содержанию

Новости Для Starfield скоро анонсують нові «дуже добрі» апдейти


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Підтримка Starfield забуксувала: з релізу минуло вже понад півроку, а Bethesda досі не розкриває ні подробиць про перше доповнення, ні дати виходу інструментарію для модифікацій. Втім, Тодд Говард (Todd Howard) запевняє, що гру не закинули.

rssImage-c5e9a7bb2eb1ba26f475dd1cc22ce1ae.jpeg

Він згадав про це в інтерв'ю з IGN. Співробітник порталу запитав, чи не збирається Bethesda переключитися на розробку Fallout 5 через великий успіх серіалу - вважається, що студія займеться п'ятою частиною після The Elder Scrolls VI, але раптом плани змінилися? Тодд Говард відповів так:

"Я не називатиму жодних термінів. Я вже навчився на цих помилках. Зрозуміло, наша основна мета в плані розробки нових проєктів наразі - це The Elder Scrolls VI. Але це не означає, що у нас немає планів на щось ще. Ми робимо багато всього, включно, звісно, з Fallout 76. Ми бачимо співтовариство цієї гри, багато людей у неї зараз заходять, дізнаються про неї і залишаються задоволені тим, у якому стані вона перебуває. Вона справді гарна і, по-моєму, там зараз одна з найкращих спільнот серед усіх відеоігор. На подив, це дуже, дуже затишний апокаліпсис.
Ми багато працюємо і над Starfield. Скоро ми анонсуємо для неї дуже гарні оновлення. У нас відбувається багато всього."

Наразі Starfield можна назвати найневдалішим серед усіх великих релізів Bethesda Game Studios - у гри всього лише 61 % позитивних відгуків у Steam (для порівняння: у Fallout 4 - 83 %), а її онлайн сильно поступається Fallout 4 і Skyrim Special Edition.

Серед причин зниженого інтересу до Starfield можна назвати як відсутність офіційної підтримки модифікацій (поки що - в майбутньому її обіцяють ввести), так і затримки з доповненнями. Якщо у Fallout 4 перше велике DLC з'явилося через приблизно п'ять місяців після релізу основної гри, то з виходу Starfield минуло вже понад сім місяців, а ніяких подробиць про доповнення Shattered Space досі немає - хоча його продають у комплекті Premium Edition.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.