Перейти к содержанию

Новости За використання миші на консолях у Overwatch 2 покарають виселенням до ПК-гравців


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У мультиплеєрних шутерах на консолях є окремий сорт чітів: пристрої, що імітують геймпад, але працюють як клавіатура та миша. Вважається, що таким чином ошуканці отримують геймплейну перевагу над іншими консольними гравцями, тому їх слід карати.

rssImage-d00562e6167475fb2eebbb4664523424.jpeg

Blizzard оголосила полювання на "несанкціоновану периферію" в Overwatch 2. Ось що розповідає компанія:

  • Визначити використання такої периферії досить важко, бо для консолі вона виглядає як звичайний геймпад. Але в Overwatch 2 уже кілька сезонів було ввімкнено особливу систему, яка збирала дані про поведінку псевдоконтролерів: наприклад, у такий спосіб Blizzard з'ясувала, що найчастіше ошуканці користуються своєю периферією на високих рангах у змагальному режимі - у районі "Гранд-майстра". А ось у розкиді від "Бронзи" до "Платини" подібні фокуси зустрічаються дуже рідко.
  • Blizzard підкреслює, що постаралася вибудувати систему визначень таким чином, щоб не зачепити геймерів з обмеженими можливостями, які, наприклад, використовують офіційні особливі контролери від Microsoft і Sony.
  • Як саме працює система, не розкривається, щоб не давати зайвої переваги читерам.
  • Починаючи з 11 сезону за застосування несанкціонованої периферії почнуть карати у дві фази:
    • Перше порушення - бан у змагальних режимах на один тиждень. Порушникам залишать доступ до швидкої гри, і якщо за час покарання вони не використовуватимуть периферію, то доступ до змагальних режимів відновлять.
    • Регулярні порушення - бан у змагальних режимах на весь сезон і відключення допомоги при прицілюванні. У швидкій грі такого порушника визначатимуть у пул ПК-гравців - мовляв, якщо хочеш грати з мишею, грай проти користувачів із мишею.

Поки 11 сезон не стартував, найзлісніших порушників із несанкціонованою периферією просто забанять назавжди. "Єдиний спосіб уникнути таких банів - припинити використання несанкціонованої периферії просто зараз. Інших попереджень не буде!", - пише Blizzard.

У Overwatch 2 вже є крос-плей між платформами, але консольні гравці можуть потрапити до ПК-гравців лише за особливих умов і тільки за межами змагальних режимів. Blizzard розглядає можливість запровадити офіційну підтримку клавіатури та миші на консолях - у такому разі користувача з консолі визначать у пул ПК-гравців і відключать йому допомогу в прицілюванні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

кумедно, в Gears 5 рандомно падають і пк і консольні гравці в сесію інормально грається  без помітного дизкомфорту

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.