Перейти к содержанию

Новости Сайт для модів Nexus Mods не справляється із навантаженням після виходу серіалу «Фоллаут»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Ще один цікавий ефект після успішного дебюту серіалу "Фоллаут": сайт Nexus Mods, де зберігається величезна кількість модів до найрізноманітніших частин Fallout, регулярно рапортує про небезпечно високе навантаження на свої сервери/

rssImage-0ca4edaa891b7b04ab7acbe27a24539b.png

Господарі Nexus Mods сповіщають про стан порталу на спеціальній сторінці. 19 квітня там з'явилося повідомлення

"До нас надходить набагато більше трафіку ніж зазвичай через популярність серіалу "Фоллаут". Ми виділили додаткові ресурси, де це можливо, і відстежуємо продуктивність і час безвідмовної роботи в нашій мережі. Наші співробітники сидять у режимі чергування, щоб справлятися з будь-якими проблемами.
Будь ласка, пам'ятайте, що підвищений трафік може спричиняти проблеми на нашому сайті та в наших додатках."
Судячи з позначок, навантаження тривало всі вихідні і не припинилося на момент написання новини. Знижену продуктивність фіксують у всіх складових частин Nexus Mods: сайту, API, CDN і навіть форуму.

Історично склалося, що ігри Bethesda - найпопулярніші на Nexus Mods. Вони обганяють більшість інших проєктів і за кількістю завантажень, і за кількістю модів. Наприклад, за кількістю завантажень Fallout 4 (1,4 мільярда) і Fallout: New Vegas (561 мільйон) перебувають на третьому і четвертому місці, поступаючись тільки Skyrim (1,9 мільярда) і Skyrim Special Edition (аж 4,3 мільярда завантажень).

Прем'єра "Фоллаута" вплинула на мод-спільноту і більш прямим чином: для ігор серії почали створювати модифікації за мотивами серіалу. Наприклад, для Fallout 4 зробили попередньо встановлену зовнішність головних героїв "Фоллаута", а стандартний рюкзак можна поміняти на рюкзак зі Сховища 33.

Нагадаємо, буквально всі частини Fallout у Steam значно зросли за онлайном після релізу серіалу. Деякі продовжують підвищувати планки досі: на вихідних Fallout 4 поверталася в топ-10 Steam за кількістю одночасних користувачів, а Fallout 76 підвищила свій особистий рекорд онлайну в Steam - до 73 000 гравців.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.