Перейти к содержанию

Новости Неонуарний шутер El Paso, Elsewhere перетворять на фільм


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Як повідомляє Variety, бойовик El Paso, Elsewhere отримає кіноадаптацію. Уже визначено продюсерів, а також ведуться переговори з актором на головну роль.

rssImage-90acfb9fde85db24c2e5b6d906f80a63.jpeg

Протагоніста Джеймса Севеджа може зобразити Лакіт Стенфілд (LaKeith Stanfield), який з'являвся у фільмах на кшталт "Дістати ножі", "Пастка" та "Іуда і чорний месія". Також він претендує на посаду продюсера.

Виробництвом займеться студія Di Bonaventura Pictures, яка доклала руку до "Костянтина", адаптації Doom 2005-го, кількох "Трансформерів", включно з "сольником" Бамблбі, і до "Мадам Павутині". Автори проекту оснастили його такою анотацією:
"Головний герой Джеймс Севедж відходить від токсичних стосунків і вступає в боротьбу одночасно з внутрішніми демонами та своєю загадковою колишньою Джанет. Та розпочала ритуал, який загрожує знищити весь світ, тому протагоністу потрібно її зупинити. Джеймс переміщається створеним нею всесвітом, що населений монстрами, а також стикається з правдою про власні вади та спотворене почуття власної гідності. Джеймс дізнається, що єдиний шлях до любові лежить через зцілення."
Нагадаємо, El Paso, Elsewhere створювалася під натхненням від Max Payne, Quake and Hotline Miami. У ній гравцям теж необхідно вистежити екс-коханку Джеймса. Слід приводить до мотелю, де мешкає різного роду нечисть. Герою необхідно відкинути ще не згаслі почуття і покінчити зі злом. Шутер отримав номінації на D.I.C.E. Awards і New York Game Awards, але не зумів здобути перемогу в жодній із категорій. Реліз проєкту відбувся у вересні 2023-го.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.