Перейти к содержанию

Новости Розробники The Rogue Prince of Persia: "Ми не робимо клон Dead Cells"


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Анонс ще одного платформера за "Принцом Персії" декого залишив у подиві. Самобутній візуальний стиль, геймплей у дусі Dead Cells і реліз в один рік із The Lost Crown - схоже, Rogue Prince of Persia залишилася незрозумілою через вищеназвані чинники. Розробники поспішили пояснити.

00420.WsY8VoS.thumb.jpg.ab491fcfd2ee32c0d5aac00b5db67394.jpg

За новий проєкт відповідає студія Evil Empire. Ця команда раніше займалася розробкою DLC до Dead Cells і підтримкою рогалика - звідси і порівняння Rogue Prince з попереднім проєктом. Однак студія прямо говорить, що все буде інакше.

"Варто відразу сказати, що ми не робимо рескін або клон Dead Cells. Так, ми багато чому навчилися на минулому проєкті та збираємося це використати, але гру ми створюємо від самого початку як частину франшизи Prince of Persia. [...] Ви знайдете тут усе, що любите цей IP: гнучку систему переміщення, зав'язану на акробатиці, динамічні бої та пригодницьку історію, де принц скоїв жахливу помилку і тепер повинен спокутувати провину заради порятунку свого народу."
менеджер з маркетингу Evil Empire Метт Хоутон (Matt Houghton)

Метт уточнив, що в студії розуміють розгубленість фанатів, адже нехай і невелику, але все-таки главу в історії серії, доручили команді без великих досягнень. Хоутон каже, що вони збираються частіше публікувати подібні відео, щоб пояснити "якого біса взагалі відбувається".

Ідея створити роуглайт-екшен про Принца з'явилася на одній з Game Developers Conference. Пізніше Evil Empire прийшла до Ubisoft із презентацією власного бачення проєкту й отримала зелене світло.

Розробники вірять, що реліз у ранньому доступі позитивно позначиться на розвитку гри. Вони вже бачили, як ця модель спрацювала з Dead Cells, Hades, Subnautica і Slay the Spire та Baldur's Gate III.

Пробігтися стінами в Rogue Prince of Persia гравці зможуть з 14 травня на ПК (Steam). Дизайн персонажів і оточення натхненний франко-бельгійськими коміксами.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.