Перейти к содержанию

Новости Геймплей Іллаой з 2XKO - файтинга з героями League of Legends


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

До ростера бійців 2XKO приєднається Іллаой - жриця Матері Глибин. Riot Games показала її потужні прийоми в геймплейній демонстрації, а також повідомила, що зіграти за героїню вийде на найближчому фестивалі EVO Japan.

rssImage-50598d4c3dfb02895722e649713812ab.jpeg

Віра змушує Іллаой брати контроль над своєю долею і завжди рухатися вперед. Це відображено і в стилі бою героїні - вона вважає за краще нападати першою, її удари завдають багато шкоди, а водяні щупальця, що викликаються, збивають комбінації супротивників. Якщо "тентакля" опиниться далеко від суперника, жриця може телепортувати її ближче. Якщо ж покликана кінцівка отримає шкоду, то відразу зникне.

"Незважаючи на те, що щупальця займають важливе місце серед прийомів Іллаой, вона не є героєм-ляльководом. Ми не хотіли, щоб складалося враження, що щупальця б'ються замість неї. Вони, скоріше, виступають як нагорода за хорошу гру. Це означає, що потрібно завжди перебувати в русі та підходити до ризику з розумом, щоб контролювати ситуацію."

Каролайн Монтано (Caroline Montano), гейм-дизайнер 2XKO

У наборі прийомів Іллаой команда постаралася відобразити її розмір, силу і швидкість. Наприклад, одна зі спецатак підкидає опонента і два рази боляче стукає об землю, а інша закликає одразу три щупальця, які б'ють по області навколо себе. Ультимативна здатність Вісниці Нагакейборос вибиває душу з супротивника і відправляє на суд богині, після чого той отримує значної шкоди. Дію можна здійснити на середній дистанції. На самому початку прийому Іллаой несприйнятлива до ударів, тому "ульту" можна використовувати в тому числі для контратаки.

Головна особливість 2XKO - парні битви, тому важливо підібрати правильного союзника для Іллаой. Вона добре справляється з персонажами, замкненими в кутку, але заганяти їх туди самій для жриці може бути небезпечно. Як хороший варіант гейм-дизайнер привела Арі, мовляв, вона в силах забезпечити Вісниці місце для маневру.

2XKO розробляється для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series. Реліз у 2025 році.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.