Перейти к содержанию

Новости Виконавець ролі Тревора працював над DLC для GTAV, але Rockstar скасувала проект


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Одиночна кампанія Grand Theft Auto V - неулюблене дитя Rockstar Games і Take-Two: цей режим так і не отримав жодного розширення. Однак робота над DLC все-таки велася. Подробицями поділився актор Стівен Огг (Steven Ogg), який зіграв Тревора.

rssImage-60f7a2ccd9b577dbe7674fe5f602e4e0.jpeg

Нагадаємо, в кампанії GTAV ми поперемінно граємо за трьох головних героїв - Тревора, Франкліна і Майкла. Нещодавно відбувся прямий ефір, де возз'єдналася трійця основних акторів - Огг, Нед Люк (Ned Luke; Майкл) і Шон Фонтено (Shawn Fonteno; Франклін). За словами Огга, в аддоні його персонаж мав приміряти на себе роль спецагента:

"Тревор працював би під прикриттям; він би працював на федералів. Ми відзняли деякий матеріал із Тревором-Джеймсом-Бондом. Він, як і раніше, був роздовбаєм, але намагався з усіх сил, щоб не видати себе. <...> Ми зняли дещо, а потім усе це зникло і нічим не закінчилося."

Нед Люк розповів, що в доповненні мали з'явитися всі три протагоністи. Як стверджує актор, успіх GTA Online спонукав Rockstar змінити курс і відмовитися від підтримки сюжетного режиму.

Тепер студія працює над Grand Theft Auto VI. Довгоочікуване продовження вийде на PlayStation 5 і Xbox Series у 2025 році. Утім, ходять чутки, нібито розробники не вкладаються в терміни і перенесуть реліз на 2026-й.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.