Перейти к содержанию

Новости Стародавній бренд Atari воскресає стародавній бренд Infogrames (який колись перетворився на Atari)


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

 

Будіть вашого внутрішнього діда: нинішня версія Atari оголосила, що воскрешає видавничий бренд Infogrames. Ви могли бачити це ім'я на іграх із дев'яностих і нульових, хоча насправді компанія зародилася ще у вісімдесятих.

01336.etCYSry.png.9a405906a4f0760fd3cbe8380d9b8238.png

Що за Infogrames?

Стара Infogrames була заснована у Франції 1983 року. Її перший великий міжнародний хіт - Alone in the Dark 1992 року. За кілька років вона переключилася на видавничі справи, почала активно зростати і поглинула компанії Ocean (видавала RoboCop і Batman у 80-х), Psygnosis (творці Lemmings і WipEout), GT Interactive (видавала Driver, Duke Nukem і Unreal Tournament) і Atari.

Так, виходить цікава рекурсія! Infogrames у 2001-му отримала доступ до бренду і каталогу Atari, у 2003-му стала перейменовувати деякі підрозділи під варіації Atari, а в 2009-му повністю змінила бренд Infogrames на бренд Atari. У десятих компанію наздогнала низка провалів - вона оформила банкрутство і продала кілька знакових франшиз, зокрема Test Drive, Master of Orion, Star Control, Desperados і Alone in the Dark.

Але при цьому компанія вижила, зробила низку хитрих бізнес-маніпуляцій і на початку 20-х почала знову набирати обертів - випустила консоль Atari VCS, придбала студії Nightdive і Digital Eclipse, а тепер ось воскресила бренд Infogrames.

Чим займеться нова Infogrames?

Під вивіскою Infogrames збираються видавати ігри, не пов'язані безпосередньо з франшизами Atari. Ця видавнича гілка почне розширювати свій каталог, поглинаючи інші франшизи, буде створювати збірники та сиквели, а також займеться збереженням ігор для майбутніх поколінь. Ймовірно, до класичних ігор старої Infogrames теж коли-небудь повернуться.

Першим придбанням нової Infogrames стала Totally Reliable Delivery Service - інді-гра про доставку вантажів, що вийшла 2021 року за участю видавництва tinyBuild. У руках Infogrames тепер перебувають права на торгові марки та інші супутні активи, пов'язані з Totally Reliable Delivery Service.

 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.