Перейти к содержанию

Новости У Steam оновили політику рефандів - тепер враховується час у грі до релізу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Valve сповістила про невелике, але важливе оновлення правил повернення коштів. Система, як і раніше, видає дві години на ознайомлення, але тепер цей час почне відраховуватися по-іншому в особливому випадку.

rssImage-38c0d8446be1608c22eb728fcb2e487f.jpeg

Йдеться про ситуацію, коли геймер отримує доступ до продукту за кілька днів до офіційного релізу - така опція частенько передбачена в розширених виданнях деяких ігор. Якщо раніше двогодинний ліміт активувався тільки після зазначеної дати виходу, то відтепер таймер перестане ігнорувати період розширеного доступу, ненавмисно вручаючи людям набагато більше часу, щоб передумати і повернути гроші.

Suicide Squad: Kill the Justice League була однією з тих ігор, що пропонували зануритися в гру на кілька днів раніше. Однак через купу проблем період раннього доступу значно скоротився.
Як параграф про повернення коштів за передзамовлення виглядає зараз (йому навіть змінили заголовок):
"Як правило, якщо ви купуєте гру в Steam до її офіційної дати виходу, для повернення коштів діятимуть правила двогодинного ліміту ігрового часу, однак 14-денний період для повернення коштів почнеться тільки після офіційної дати виходу. Наприклад, якщо ви купуєте гру в ранньому доступі або з розширеним доступом, увесь час у грі зараховуватиметься у двогодинний ліміт для повернення коштів. Якщо ви оформляєте попереднє замовлення для гри, в яку не можна зіграти до дати її виходу, ви можете запросити повернення коштів у будь-який момент до її випуску, а стандартний період 14-денного і двогодинного лімітів для повернення коштів почнеться в день виходу гри."

І яким він був напередодні:

"Якщо ви оформили попереднє замовлення на товар у Steam і оплатили його вартість, ви зможете запросити повернення в будь-який момент, поки товар ще не вийшов. Стандартні правила повернення (14 днів/2 години) набудуть чинності, щойно відбудеться реліз."
Нагадаємо, Valve ухвалила політику, що дає змогу запросити рефанд незалежно від будь-яких обставин, у 2015 році. Необхідно лише дотриматися двох простих вимог, що стосуються проведеного в грі часу і терміну, який минув з моменту здійснення покупки. Однак в особливо кричущих випадках компанія повертає кошти навіть якщо якусь з умов порушено. Наприклад, так було з провальною The Day Before.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.