Перейти к содержанию

Новости Fallout: понад 1 млн людей у ​​Fallout 76 та улюблений момент Тодда Говарда з шоу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Хвилею успіху екранізації Fallout зачепило всі ігри серії. Але деякі проєкти отримали більше уваги, ніж інші. Наприклад, якщо вірити Bethesda, лише за один день у Fallout 76 зайшли понад 1 мільйон людей.

rssImage-2b7f6e134a53e2cdc22963661731d5e2.jpeg

Також студія подякувала геймерам, завдяки яким у всіх проєктах франшизи набралося понад 5 мільйонів осіб за одну добу. Найімовірніше, ідеться про вихідні 20-21 квітня - саме в цьому проміжку всі частини Fallout залучили максимальну кількість користувачів за останній час.
Також Тодд Говард (Todd Howard), важлива шишка в Bethesda і виконавчий продюсер серіалу, розповів про свій улюблений момент в адаптації від Amazon. Найбільше йому подобається момент переходу головної героїні з безпечного притулку в повний загроз зовнішній світ.
"Я як і раніше люблю момент, коли Люсі залишає притулок. Як на мене, він відображає дуже багато чого. Це сильний фрагмент, який також дуже гарний з візуального погляду."
Тодд Говард

00808.PlbQcp1.thumb.jpg.e2ed7ab149bdf815524e0b9debdcc79f.jpg

За словами Говарда, під час створення якісної екранізації важливо знайти правильних людей, здатних написати грамотну історію і підібрати відповідних для неї героїв. Також важливо забезпечити достовірність того, що відбувається - з цим у "Фоллаута" проблем немає. Наприклад, гейм-дизайнер поділився, що йому якось раз запропонували посидіти за столом доглядача притулку. І там виявилася стопка паперів для керівника з осмисленим текстом на кшталт даних про споживання енергії тощо. Це було зроблено на той випадок, якщо вміст столу потрапить у кадр.

Нагадаємо, шоу отримало високі оцінки від критиків і глядачів, а також потрапило до переліку найпопулярніших серіалів у сервісі Prime Video. "Фоллаут" офіційно продовжено на другий сезон.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.