Перейти к содержанию

Новости Lords of the Fallen отримала великий апдейт із модифікаторами для геймплею


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Відбувся реліз великого оновлення для Lords of the Fallen під назвою Master of Fate (або ж "Господар долі"). Версія 1.5 подружить тайтл із технологією FSR 3, а також впровадить просунуту систему ігрових модифікаторів.

rssImage-9e17b18aa6d91a7ae5c8e2e923471332.jpeg

Почнемо з найцікавішого. HexWorks приготувала кілька модифікаторів, які покликані повністю змінити проходження. "Система дасть змогу вам узяти владу у свої руки і самостійно налаштувати ваші враження від гри, комбінуючи сім параметрів. Вони можуть підвищити або знизити складність, а також надати абсолютно новий досвід у кожному забігу", - йдеться в записі від команди. Які з'явилися модифікатори:

  • Режим з одним життям. Після загибелі персонаж приходить до тями на самому початку шляху. Прогрес світу скидається, але стан героя і його інвентар система не чіпає.
  • Режим, у якому весь знайдений лут поліпшується автоматично, підлаштовуючись під рівень протагоніста.

00810.IIrQqqJ.thumb.png.e0d06f8a9ff9647ab90f9383d04b6f63.png

Меню модифікаторів.
  • Рандомізований лут. Налаштування не стосується квестових предметів, нагород за перемогу над босами і речей, необхідних для просування вперед.
  • Випадкові вороги. Противники почнуть з'являтися у випадковому порядку, але важливих босів параметр не зачіпає.
  • Режим із більшою кількістю опонентів.
  • Ссохле зцілення. Усе одержуване лікування стає висохлим, тому для "відхилу" необхідно завдати шкоди ворогам.
  • Режим "розкладання залишків" з кількома рівнями впливу. На низькому рівні впливу встигне зникнути лише невелика кількість місць для відпочинку, а на найвищому в розпорядженні гравця залишиться мізерна жменя залишків.

Також у патчі вичистили кілька багів. Наприклад, геймери перестануть випадати з ліфта в кооперативі, а гра повинна припинити вилітати через поведінку ШІ. Максимальне число насіння залишків підвищено з 5 до 99 штук.

Оновлення Master of Fate стало останнім у рамках дорожньої карти з безкоштовними апдейтами, яку презентували незабаром після релізу проєкту. Чи продовжать розробники й надалі підтримувати тайтл - поки неясно.

На старті в жовтні 2023-го Lords of the Fallen виявилася не найвдалішою грою, проте за півроку фахівцям вдалося довести її до розуму, прислухаючись до відгуків користувачів. За весь час вийшло понад 30 патчів, які підвищували стабільність, покращували геймплей і додавали свіжий контент. "Ми раді повідомити, що наразі ймовірність збою і вильоту гри менша за 1 %", - похвалився виконавчий продюсер Сол Гаскон (Saul Gascon).

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.