Перейти к содержанию

Новости Найдоступніший соулслайк в історії жанру - Another Crab's Treasure


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Реліз підводного екшену Another Crab's Treasure відбудеться менш ніж за добу, 25 квітня, і ігрові видання поділилися захопленими оглядами соулслайка.

rssImage-3a8762c0ca073891447e6267512ac004.png

Інді-студія Aggro Crab може видихнути, невеличка гра про рака-відлюдника, що намагається повернути свій панцир і колишнє мирне життя, отримала 79 балів на Metacritic (ПК-версія) і 78 балів на OpenCritic (рекомендують проєкт 85 % критиків).

Пригоди Крила хвалять за добрий гумор, незвичайні локації, яскравий стиль і кумедних персонажів. Також авторам вдалося зберегти всі принципи жанру соулслайк, але зробити поріг входження максимально низьким, завдяки балансу складності та налаштувань доступності.

Але є і за що посварити Another Crab's Treasure, а саме за погану оптимізацію і недостатнє полірування. У прес-версіях було забагато багів і недоробок, на які не вийшло закрити очі.

Нижче — висновки з трьох рецензій із різними оцінками.

Try Hard Guides — 10/10

"Усе в Another Crab's Treasure просто працює. Видно, що гру створювали з любов'ю до жанру, але також і з бажанням привнести в нього щось нове. Тут багато пародій на суперсерйозні соулслайки, але гумор і продуманий геймплей роблять гру не просто оммажем, а повноцінним представником жанру."

Press Start — 8/10

"Another Crab's Treasure - строкатий, лаконічний і мокрий соулслайк, який не просто віддає данину поваги іграм From Software, а й виділяється на їхньому тлі. Не можна не сказати про проблеми з технічною частиною, але ця гра настільки чарівна, що можна і трохи потерпіти. У цьому тайтлі там багато дивовижних рішень, так все незвично подано, що це не може не надихати."

XboxEra — 7/10

"Another Crab's Treasure - міцно зроблений соулслайк, який подарував мені найфруструструючіший досвід гри в моїй кар'єрі ігрового журналіста. Тільки після того, як я знизив складність за допомогою налаштувань доступності, вдалося розгледіти душу проекту і гумор."

Реліз підводної  Another Crab's Treasure відбудеться 25 квітня на ПК (Steam), PlayStation 5, Xbox Series та Nintendo Switch. З першого дня гра потрапить у Game Pass.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.