Перейти к содержанию

Новости ЗМІ: "джойкони" кріпляться до нової Switch за допомогою магнітів


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Іспанський портал Vandal роздобув більше подробиць про нову консоль Nintendo. Інформацію нібито передали виробники периферійних аксесуарів для пристрою. Якщо вірити матеріалу, у так званій Switch 2 "джойкони" посадять на магніти, а сама вона виявиться більшою за попередницю.

rssImage-e4ca3e3f20d3b1195e8752a90de1d60c.jpeg

Нагадаємо, іспанці публікували вірні відомості про Switch OLED до її офіційного релізу в 2021 році. Це вселяє довіру до свіжої статті, однак приймати її за абсолютно чисту монету все ж не варто. Нижче - основні тези:

  • Нова Switch збереже свій форм-фактор. Вона злегка збільшиться в розмірах, але залишиться меншою за Steam Deck.
  • Зміниться і кріплення контролерів - на заміну рейковій системі прийдуть магніти.
  • Геймпад Pro Controller від "сича" буде сумісний з новою консоллю. Однак є припущення, що вже випущені "джойкони" відмовляться працювати зі Switch 2.
  • Деякі виробники вже змогли в прямому сенсі помацати спадкоємицю Switch - консоль була прихована від очей, щоб уникнути витоків.
  • Усі партнери Nintendo сходяться на думці, що Switch 2 не вийде у 2024 році. Більш імовірний час початку продажів - початок 2025-го. Сама консоль уже готова, але все ще потрібно попрацювати над стартовою лінійкою ігор для неї. ЗМІ підтверджують ці слова, а японське видання Nikkei вважає, що реліз пристрою відбудеться в березні.

Нагадаємо, джерела доповідали, що "Велика N" показала наступницю Switch на gamescom 2023. Пізніше почали спливати деталі про нову консоль, а також повідомлення від розробників, мовляв, вони вже працюють над іграми для Switch 2. До слова, цього року Nintendo на виставку в Кельні не приїде.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.