Перейти к содержанию

Новости Користувачі Мережі впевнені, що Nintendo не стоїть за видаленням контенту з майстерні Garry's Mod


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Після того як студія Facepunch попросила фанатів припинити заливати контент Nintendo в майстерню Steam для  Garry's Mod, знайшлися десятки людей, які стверджують, що розробники стали жертвою шахраїв.

rssImage-9a44f06447bb6c033650055fb9b67760.png

Теорія полягає в тому, що дехто під ім'ям Аарон Пітерс (Aaron Peters), уже досить давно розсилає DMCA-страйки від імені Nintendo у спільноті Garry's Mod, Team Fortress 2, Source Filmmaker і не тільки. Щоправда, інтернет-розшуковці впевнені, що такої людини не існує.

У листах від Аарона Пітерса є фактичні помилки. Також відомий принаймні один випадок, коли один із NSFW-художників отримав страйк від Пітерса, але в Nintendo йому заявили, що жодних претензій не надсилали.

Після недавньої заяви Facepunch Studios, користувачі соціальних мереж завалили компанію проханнями все ретельно перевірити ще раз. Вони вважали (і продовжують так думати), що автори Garry's Mod попалися на вудку Пітерса і займаються видаленням контенту Nintendo з майстерні без необхідності.

У Мережі вже є безліч відео з розбором ситуації, демонстрацією електронних листів та іншими доказами. Однак засновник студії Facepunch Гаррі Ньюман (Garry Newman) заявив, що DMCA-страйки виходять саме від Nintendo.

"Так, ми отримали всі ваші електронні листи та особисті повідомлення і провели власне розслідування. Потрібно серйозно ставитися до таких речей, як зловживання політикою DMCA. Але й вимоги Nintendo не можна ігнорувати.
Мене запевнили, що Nintendo підтвердила законність цих претензій, тому видалення триватимуть за планом."

Гаррі Ньюман

Навіть після такої заяви, Гаррі продовжують засипати листами з поясненнями схем інтернет-троля Аарона Пітерса. Ньюман відмовляється читати сотні сторінок гілок форумів за темою і відкидає ідею про шахраїв. Він не вірить, що якась компанія може займатися тролінгом 10 років, якраз приблизно стільки модороби скаржаться на Аарона Пітерса.

Сама ж Nintendo ще не робила публічних заяв щодо цієї ситуації.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.