Перейти к содержанию

Новости Шутер Condor перейшов на фінальний етап перед запуском - звіт Remedy


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Свій фінансовий звіт за підсумками першого кварталу року опублікувала і Remedy Entertainment. Якщо вірити документу, Alan Wake II все ще відмінно продається, і студія готується до повноцінного виробництва відразу двох проєктів.

rssImage-76081107b38378122a05853d7801a0ef.jpeg

Зібрали основні тези зі звіту:

  • Виручка досягла 10,8 мільярда євро - зростання на 56,2% порівняно з першим кварталом попереднього року. Також Remedy змогла скоротити операційний збиток до 2,1 мільйона євро.
  • Як зазначив генеральний директор студії Теро Віртала (Tero Virtala), витрати на виробництво ігор виявилися вищими, ніж за аналогічний період 2023-го. Здебільшого так вийшло через роботу над ремейками двох перших Max Payne. Повноцінне їхнє виробництво стартує в другому кварталі 2024-го.
  • У студії нагадали, що після лютневої угоди з видавництвом 505 Games до неї перейшли всі права на франшизу Control. Сюди відносяться перша і друга Control, шутер з робочою назвою Condor і майбутні проєкти серії. Тепер колектив вільний розширювати свій об'єднаний всесвіт так, як йому заманеться.
"Завдяки цьому придбанню тепер ми можемо вільно розпоряджатися майбутнім двох наших франшиз - Control і Alan Wake. Наразі ми розглядаємо варіант, у якому візьмемо видавничі завдання на себе, та інші схожі бізнес-моделі. Одночасно з цим ми активно вивчаємо різні партнерські моделі видавничої діяльності та оцінюємо потенційних партнерів."

Теро Віртала

  • Як свідчить звіт, Alan Wake II продовжують купувати "за ціною вище середнього". Оновлений тираж Remedy називати не стала. Нагадаємо, в середині лютого продажі другої частини переступили за 1,3 мільйона копій. Станом на кінець кварталу сиквел відбив значну частину витрат на виробництво і просування.
  • Шутер Condor перейшов на етап повноцінного виробництва - це фінальна сходинка перед запуском. "Ґрунтуючись на великих внутрішніх тестах, ми бачимо, що основний ігровий цикл викликає інтерес, а сам тайтл привносить у жанр унікальний підхід Remedy",- поділився Віртала.
  • Команда, відповідальна за Control 2, завершує роботу на стадії підтвердження життєздатності концепту. У рамках цього етапу фахівці перевіряють працездатність внутрішньоігрового світу, механік і візуальної складової. Очікується, що сиквел перейде на наступний щабель уже в другому кварталі.
  • Кооперативна Kestrel, у минулому - перезапущена Vanguard, поки нудиться на стадії концепту.
  • Завдяки  Control і Alan Wake Remastered роялті стали вищими, ніж роком раніше. Однак друга частина пригод Вейка відрахувань поки що не принесла.
  • Частка акцій Remedy, якою володіє китайський гігант Tencent, 24 квітня переступила за 10 %.
"Ми продовжуємо прагнути до подальшого розвитку та синергії в нашому портфоліо ігор та іншої діяльності. Незабаром ми очікуємо, що два проєкти одночасно перебуватимуть у фазі повноцінного виробництва, а один - у стадії готовності до розробки. Ми впевнені, що хороший прогрес початку року перенесеться і на повноцінні етапи виробництва."

Теро Віртала

  • Керівництво Remedy готується до нарощування доходу і до поліпшення ситуації з операційним прибутком. Зростання цих показників студія пов'язує з вибором бізнес-моделі для ігор на кшталт Control 2 і Condor - чи буде це самостійний паблішинг або ж видавництво-партнер.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.