Перейти к содержанию

Новости У корейському "сімс-лайку" inZOI можна ходити до ворожки


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Коли компанія KRAFTON заявила, що амбітний симулятор життя inZOI вийде вже наприкінці 2024 року, це схвилювало скептиків. Щоб переконати спільноту в правдивості термінів, розробники показали геймплей проєкту та розповіли про деякі нові функції.

00438.P1FbFfn.thumb.png.4c2b4974a410bad42cc92ad840f1cd4e.png

В альтернативі The Sims на рушії Unreal Engine 5 планують реалізувати таке:

  • Зої (так називають місцевих персонажів) зможуть водити автомобілі. Про цю "фічу" розробників дуже сильно просили фанати проекту в Discord. Роз'їжджати вільно, як у  Grand Theft Auto, не вийде, девелопери постаралися органічно вплести водіння в жанр, щоб пов'язати його з іншими системами.
  • Водій може покликати перехожого, щоб той сів до нього в машину. Гравець може роздивлятися не тільки кузов авто, а й салон із видом від імені Зої. У машин є кілька опцій для кастомізації. Кабріолети та дорогі авто привертатимуть увагу пішоходів. Є ймовірність потрапити в аварію.
  • Якщо раптом Зої помер, наприклад, його збила машина, то можна швидко відкотитися до найближчого автозбереження - гра сама запропонує це зробити.
  • Зої можуть разом виходити з дому, а потім розходиться у справах, відвідувати караоке з друзями, грати в шахи або настільні ігри.
  • Гравець зможе за допомогою повзунків налаштовувати градус взаємодії зої у світі. Тобто, дозволяється встановлювати наскільки різкими можуть бути стосунки у жителів світу з членами сім'ї, знайомими та іншими. Наприклад, одне налаштування допоможе досягати успіху у зв'язках всього за пару взаємодій, а інше ускладнить процес. Наприклад, на вулиці незнайомець може просто так вліпити ляпаса вашому зої через низький рівень стосунків.
  • Також є система репутації. Якщо ваш зої робить хороші вчинки стосовно інших, то вона зростає, а якщо краде або б'ється, то падає. Різні рівні репутації відкривають доступ до нових опцій у взаємодіях із персонажами.
  • Зараз девелопери працюють над системою з робочою назвою "карма". Вона має відображати вплив вчинків, які здійснює ваш зої, поки ніхто його не бачить. Можливо, карма впливатиме на нащадків персонажа, але обговорення про роботу системи ще тривають.
  • У редакторі міста дозволяється змінювати рівні злочинності, забрудненості, пожежонебезпеки, загального здоров'я населення тощо.
  • Розробники вітають створення модів. Вони хочуть випустити кілька посібників для творців контенту і спеціальний плагін UE5, який полегшить роботу. Компанія запустить власну платформу, де моди для 
    This is the hidden content, please
     матимуть рейтинг, а встановлення для користувачів спростять.
  • Зої бачитимуть сни, які впливають на їхнє життя. Наприклад, щасливий віщий сон гарантує перемогу в лотереї. Також свою "удачу" персонаж може передати другу. У кошмарів та інших видів снів будуть свої ефекти. Розпізнати вплив мрій допоможе ворожка за скромну плату.
  • Також деякі зої страждатимуть на лунатизм. Якщо уві сні вони куди-небудь втечуть, це не так страшно, як втратити всі свої гроші. Персонаж може, наприклад, перевести заощадження на благодійність.
  • У місті буде будівля, де можна познімати своїх зої в різних декораціях: від салону літака до кухні. Є навіть можливість відтворити запис випуску новин.
  • Розробники ретельно наповнюють функціями місцевий фоторежим. Для ідеальних скріншотів можна також підвищити деталізацію в грі, пожертвувавши оптимізацією, втім, навколишній світ все одно завмирає.
  • Зачіски і нігті отримали глибокі налаштування кастомізації: можна вибрати кілька кольорів, підібрати дизайн для манікюру і не тільки.

Реліз inZOI має відбутися наприкінці 2024 року на ПК.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.