Перейти к содержанию

Новости Bethesda шукає способи прискорити розробку ігор - та інше з бесіди з Тоддом Говардом

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Гучний успіх шоу "Фоллаут" забезпечив однойменній ігровій серії нову хвилю популярності. Ведучий подкасту Kinda Funny Games запросив до себе Тодда Говарда (Todd Howard) і закидав його найрізноманітнішими запитаннями про франшизу і не тільки.

rssImage-8d4d7a0154e9e6cb4ab89be8a9f94135.jpeg

• Говард, як і раніше, має намір працювати над іграми до самої старості: "Я не хочу коли-небудь зупинятися. Це занадто весело, розумієте? Мені подобається робота і продукти, що виходять у результаті. Якби я не робив ігри, то просто б грав у них цілодобово". За словами гейм-дизайнера, наразі у нього немає планів йти на пенсію.
  • Керівник визнає, що на виробництво інтерактивних розваг дійсно йде багато часу. Одним із головних завдань для Bethesda є висока якість проєктів, однак, як з'ясувалося в подкасті, студія розглядає можливість співпраці зі сторонніми командами, щоб прискорити процес розробки.
  • Говард не засмучений, що Bethesda не підготувала нову Fallout до виходу серіалу. Замість цього гравці отримали тематичний контент у Fallout Shelter і Fallout 76. Остання, за словами керівника, обзаведеться "чудовим розширенням для карти" в апдейті Skyline Valley вже цього літа. Далі гість заговорив про майбутнє серії і, схоже, у студії більше неанонсованих проєктів, ніж можна подумати.
"Ми дивимося на те, що робимо з франшизою Fallout, а потім думаємо, чи подобається нам те, що в підсумку виходить... Але я поки що не можу про це поширюватися. Коли буде другий сезон телеадаптації? А що ми зробимо на мобілках? Що буде в 76? Що робимо з... цією штукенцією? А що з іншим проєктом? Коли вони виходять? І знову ж таки, якби я міг по клацанню пальців разом усі їх випустити, я б зробив це. Але першочергове завдання таке: "Гаразд, як нам викотити їх у найкращій якості?" Це завжди на першому місці."

Тодд Говард

• Як би людям не хотілося дізнатися, як там справи в інших куточках планети після ядерного апокаліпсису, ігри Fallout не переїдуть за межі США. На думку Говарда, фішка Fallout частково (якщо не повністю) зав'язана на "американській наївності". Розробники можуть злегка торкатися подій на інших континентах, але не планують переносити франшизу з території Сполучених штатів. "Немає нічого поганого в тому, щоб залишати загадки або запитання на кшталт "Що сталося в Європі, а що сталося тут?" Найгірше, що ви можете зробити з таємничими землями, - позбавити їх цієї самої таємниці", - упевнений Говард.
  • Ведучий не відмовив собі в задоволенні поставити запитання про потенційну співпрацю Bethesda і Obsidian, якщо вже компанії перебувають під крилом Microsoft, щоб створити ще одну неномерну Fallout на кшталт  New Vegas. У відповідь Говард похвалив роботу, виконану над грою, і назвав керівника Obsidian Фергюса Уркхарта (Feargus Urquhart) "одним із найулюбленіших людей в ігровій індустрії".
"Я не можу говорити про те, що ми зробимо з франшизою в майбутньому, але New Vegas - вкрай важлива для нас і наших фанатів гра. Я вважаю, що фахівці Obsidian виконали неймовірну роботу."

Тодд Говард

• У другому сезоні шоу буде більше матеріалу з New Vegas. Команда акуратно підійде до її адаптації, щоб правильно висвітлити ключові моменти тайтла. Оскільки у проєкту кілька кінцівок, важливо відповідально підійти до питання канону, щоб не засмутити шанувальників. У першому сезоні глядачі вже виявили нестиковку, пов'язану з NV.
  • Згадав керівник і успіх  Baldur's Gate III. На його погляд, Larian повністю заслужила весь той потік любові і слави, що звалився на неї після виходу гри. При цьому Тодд підкреслив, що всі лаври бельгійці заробили не за одну ніч, а наполегливо йшли до цього.

Також під час бесіди Говард розповів про пострелізну підтримку Starfield.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.