Перейти к содержанию

Новости Square Enix зазнала збитків на $141 млн після перегляду підготовлюваної лінійки ігор


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Незадовго до публікації звіту за підсумками фіскального року Square Enix повідомила про значні збитки в розмірі 141 мільйона доларів. Рішення про списання було ухвалено ще наприкінці березня, але про деталі зустрічі стало відомо тільки зараз.

rssImage-9eabebc0cc40a72bb70451c5c56b876e.jpeg

Як свідчить послання від Square Enix, компанія переглянула свій підхід до виробництва комп'ютерних і консольних ігор, щоб "стати більш виборчою і зосередженою при розподілі ресурсів". У результаті видавець відмовився від купи матеріалів, що призведе до втрати великої суми грошей.

Схоже, японці скасували кілька проєктів або змінили масштаб тайтлів у виробництві через ситуацію на ринку відеоігор. Якщо вірити власнику порталу RPG Site Алексу Дональдсону (Alex Donaldson), Square Enix закрила і поставила на паузу стос ігор. Причому деякі з них мали вийти вже через рік.

У підсумку видавець переглянув прогноз щодо обсягу продажів за весь рік. Якщо в лютому Square Enix розраховувала закінчити рік із прибутком у 350 мільйонів доларів, то тепер ці цифри, найімовірніше, скоротяться. Не допоможе і Final Fantasy VII Rebirth, на яку компанія покладала великі надії. Японці не поспішають оголошувати тираж гри, а експерти порахували, що Rebirth продається гірше за попередницю. Оновлений прогноз з'явиться разом із прийдешнім звітом.

Раніше ЗМІ доповідали, що Square Enix ґрунтовно переглянула процес розробки, щоб підвищити якість своїх продуктів. Компанія зосередиться на створенні преміальних тайтлів від власних студій. Відмовившись від аутсорсингу, Square Enix розраховує підвищити якість і збільшити прибуток. Також компанія озброїться новим механізмом для оцінки якості ігор на більш ранніх стадіях.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.