Перейти к содержанию

Новости Koei Tecmo: Rise of the Ronin випередила обидві Nioh за обсягом стартових продажів


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Якщо критики видали Rise of the Ronin не найкращі оцінки, то пересічні геймери виявилися більш прихильними. Про це свідчать не тільки користувацькі оцінки, а й звіт Koei Tecmo - материнської компанії Team Ninja.

rssImage-967fb696dc578f97aeb360e97624aee6.jpeg

Як свідчить свіжий документ від компанії, ексклюзив PlayStation 5 купують активніше, ніж Nioh і Nioh 2. Яких-небудь цифр Koei Tecmo не надала, але важливо відзначити, що Rise of the Ronin стартувала в забитий релізами проміжок. Їй довелося змагатися за увагу з Final Fantasy VII RebirthDragon's Dogma II, перезапуском  Alone in the Dark і меншими проєктами.

Щодо результату Nioh, востаннє автори франшизи повідомили лише об'єднані продажі двох частин - у жовтні 2022-го вони склали понад 7 мільйонів одиниць. Нагадаємо, після анонсу "Роніна" Koei Tecmo запланувала реалізувати 5 мільйонів копій гри.

Як сильні сторони Rise of the Ronin компанія виділила сюжет, бойову систему і сеттинг Японії періоду Едо. До недоліків було віднесено якість графіки та побудову відкритого світу - для Team Ninja гра стала першою спробою зайти на територію "опенворлдів".

Якщо говорити про інші дані зі звіту, виручка Koei Tecmo за фінансовий рік виявилася на 8 % вищою, а операційний дохід знизився на 27 % порівняно з минулим роком. На зростання продажів в основному вплинула популярність мобільних проєктів. Також компанія організувала нову студію, яка займеться виключно консольними ААА-іграми. На чолі команди став ветеран індустрії Йосуке Хаясі (Yosuke Hayashi), який доклав руку до Ninja Gaiden, Nioh, Dead or Alive і так далі.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.