Перейти к содержанию

Новости Gray Zone Warfare стартувала зі змішаними відгуками


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Madfinger Games випустила свій екстракшен-шутер Gray Zone Warfare у ранній доступ. У Steam користувацький рейтинг гри провалився до "негативного" через погану оптимізацію гри, а потім підріс до "змішаного".

До цього часу у тайтла лише 51 % позитивних відгуків із чотирьох тисяч оглядів. Гравці скаржаться на нестабільну роботу серверів і низьку продуктивність. Навіть власники потужних відеокарт останніх поколінь не можуть домогтися від Gray Zone Warfare стабільних 60 fps.

Також до недоліків гри відносяться непоказний інтерфейс, занадто простих ботів і невідкличний "мувмент". Ще у місцевих бійців занадто швидко витрачається витривалість, хоча розробники підштовхують вивчати величезну карту на своїх двох.

Студія вже відреагувала на повідомлення про погану оптимізацію. Девелопери порадили гравцям використовувати "апскейлери", щоб підвищити fps, а також завантажити актуальні драйвери. Над технічною частиною шутера вони продовжують працювати і перші поліпшення мають з'явиться вже в наступному патчі.

Серед іншого гравці відзначають і кілька переваг Gray Zone Warfare:

  • Відкритий світ із картою площею 42 квадратних кілометри. Переміщення відомими точками відбуваються за допомогою гелікоптерів під керуванням NPC.
  • Місцеві квести не ведуть гравця за ручку. Без маркерів на карті потрібно самостійно вивчати підказки та шукати цілі.
  • Реалістичні звуки і високодеталізовані моделі зброї.
  • Система лікування ран пропонує витягувати кулі, переливати кров і не тільки. Якщо персонаж гравця втратить 50 % крові, то впаде в несвідомому стані. Інші гравці можуть повернути бійця до життя за допомогою переливання.
  • Є окремі PvE сервери.

00439.OQxiL7a.thumb.png.2a7bedf3b59ce33acb3daabe070bd137.png

Карта світу. У трьох "кутах" карти бази ворогуючих ПВК.

Наразі піковий онлайн тайтла Madfinger Games сягнув позначки в 62 тисячі користувачів і продовжує зростати, згідно зі статистикою SteamDB.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.